Srpski/Crnogorski
Inhalt

Seal Maker Produktions- und Vertriebs GmbH

Pregled informacija o

Kao proizvođač visoko kvalitetnih poluproizvoda, CNC-strugova i zaptivki, proizvoda koji nalaze primenu u svim industrijskim oblastima, Seal Maker deluje širom sveta. Kompletni CNC sistemi nude se...

Traži se: Klijent

Kako stupiti u kontakt

Kako stupiti u kontakt

Glavno sedište

Seal Maker Produktions- und Vertriebs GmbH


Viktor-Kaplan-Allee 7
7023 Pöttelsdorf
Austrija

+43 2626 20085 0
+43 2626 20085 66
office@seal-maker.com
http://www.seal-maker.com
vCard

O preduzeću

Profil preduzeća

Kao proizvođač visoko kvalitetnih poluproizvoda, CNC-strugova i zaptivki, proizvoda koji nalaze primenu u svim industrijskim oblastima, Seal Maker deluje širom sveta. Kompletni CNC sistemi nude se sa specijalnim softverom i služe za brzu i ekonomičnu dalju preradu poluproizvoda u zaptivke za hidrauliku i pneumatiku i u plastične proizvode. Pojedinačni komadi, kao i veće serije, mogu da se izrade u najkraćem roku.

Pored zagarantovanog kvaliteta izrađenih proizvoda, posebna vrednost firme Seal Maker leži u njihovim uslugama, fleksibilnosti u izradi vanserijskih proizvoda, kratkom vremenu izrade i pouzdanosti u izvršavanju naloga.

Fotografija proizvoda
© Seal Maker Produktions- und Vertriebs GmbH
Fotografija proizvoda
© Seal Maker Produktions- und Vertriebs GmbH
Poslovne prilike

Poslovne prilike

Inovativna tehnika zaptivanja – Made in Austria

Od izrađene zaptivke do World Wide Sealing System

Sa SML kompletnim sistemom firme Seal Maker trgovci zaptivki dobijaju sistem za proizvodnju koji omogućava izradu hidrauličnih i pneumatskih zaptivki i delova od plastike u najkraćem roku. Vrlo povoljno i po meri mogu se izrađivati pojedinačni komadi, ali i veće serije proizvoda. Kao naš partner mogli biste da ponudite najbolji mogući servis na licu mesta, a mi poštujemo vaše poslovno okruženje i pratićemo vas dugoročno sa našim know-how.

Kompletni sistemi firme Seal Maker opremljeni su jakim SML softverskim sistemom koji omogućava brzu i individualnu proizvodnju zaptivki na strugu. Na taj način ćete profitirati od sistema koji na nov način definiše granice tehnologije zaptivanja.

Fotografija proizvoda
© Seal Maker Produktions- und Vertriebs GmbH