Srpski/Crnogorski
Inhalt

Services

Standard Content Module

ADVANTAGE AUSTRIA – VAMA NA USLUZI ŠIROM SVETA

listen

ADVANTAGE AUSTRIA je spoljnotrgovinsko odeljenje Privredne komore Austrije i najveći pružalac usluga Austrije za sve vidove internacionalizacije.

Osoblje ADVANTAGE AUSTRIA je prvo kome se obraćaju međunarodna preduzeća u potrazi za austrijskim ponuđačima. Mi smo, između ostalog, centralni strategijski partner za preduzeća koja su zainteresovana za austrijsko tržište, a koja žele da pronađu prvoklasne poslovne partnere. Bilo da ste u potrazi za austrijskim klijentima, poslovnim sedištem za podružnicu odnosno predstavništvo u Austriji ili samo želite pregled vodećih proizvoda i usluga iz Austrije – svi putevi Vas vode do ADVANTAGE AUSTRIA.

Sa mrežom od oko 100 ispostava u više od 70 zemalja ADVANTAGE AUSTRIA je perfektno sazdan da savetuje i prati austrijska preduzeća širom sveta.

Trgovinski savetnici ispred ADVANTAGE AUSTRIA u prvom redu pružaju podršku austrijskim, međutim, i međunarodnim preduzećima, kako bi se povezali sa novim poslovnim partnerima i ojačaju postojeće poslovne veze. Mi pomažemo, nudeći rešenja i usluge, između ostalog, na teme kao štu su: ulazak na tržište, podrška na tržištu, savetovanje oko investiranja, kontakti za nabavku kao i uterivanje dugova.

ADVANTAGE AUSTRIA izdaje biltene, izveštaje i magazine, uređuje svoje internet portale i aktivno sudeluje u socijalnim medijima, kako bi podržao austrijska preduzeća da plasiraju svoje proizvode i usluge na globalnom tržištu i kako bi Vas istovremeno ubedio u kvalitet „Made in Austria“. Otuda organizujemo privredne delegacije, webinare, forume, prezentacije, b2match-sastanke, konferencije kao i grupne štandove na međunarodnim sajmovima i pomažemo privrednim delegacijama odnosno organizujemo posete dobavljača Austriji da bi se povezali – da li fizički, digitalno ili kombinovano, to ne igra ulogu.

ADVANTAGE AUSTRIA stvara internacionalne poslovne prilike time što proizvode i usluge austrijskih preduzeća promoviše širom sveta, time što preduzeća i organizacije van Austrije podržava pri izgradnji čvrstih veza sa austrijskim preduzećima i time što podstiče razmenu pametnih glava i inovacija iz Austrije sa svetom.

ADVANTAGE AUSTRIA je internacionalno široko rasprostranjen i globalno raspolaže čitavom mrežom lokalnih, austrijskih kontakata. Na taj način obezbeđujemo da od nas možete u svako doba i svuda da dobijete kompetentne odgovore na svoja pitanja i probleme – Naše usluge, Vaša korist!

Osveženo: : 10.01.2023