Srpski/Crnogorski
Inhalt

voestalpine Railway Systems GmbH

Pregled informacija o

Voestalpine Railway Systems je globalno vodeći ponuđač sistemskih rešenja u oblasti železničke infrastrukture, a nudi visokokvalitetne proizvode, logistiku i usluge upravljanja prugama, skretnicama,...

Tražim kupca bez posrednika

Kako stupiti u kontakt

Kako stupiti u kontakt

Glavno sedište

voestalpine Railway Systems GmbH


Kerpelystraße 199
8700 Leoben
Österreich

+43 50304 28
+43 50304 68
railway-systems@voestalpine.com
https://www.voestalpine.com/railway-systems
vCard

O preduzeću

Profil preduzeća

Voestalpine Railway Systems je globalno vodeći ponuđač sistemskih rešenja u oblasti železničke infrastrukture, a nudi visokokvalitetne proizvode, logistiku i usluge upravljanja prugama, skretnicama, signalima i nadzorom.

U potpunosti integrisana stručna kompetentnost preduzeća, koja nadmašuje poznavanje radnog materijala čelika, kao i industrijski lanac stvaranja vrednosti omogućuju preduzeću voestalpine da bolje razumeju uzajamnu zavisnost kolosečnih komponenti kako bi tim znanjem optimiralo troškove za životni vek tog sistema.

Pomoću inteligentnih digitalnih rešenja voestalpine Railway Systems stvara bazu za moderno upravljanje saobraćajnim putevima u duhu svog gesla za ovaj brend „Performance on Track®”.

© voestalpine Railway Systems GmbH
© voestalpine Railway Systems GmbH
Poslovne prilike

Poslovne prilike

Skretnice, pruge, signalna tehnika i usluge

Asortiman proizvoda preduzeća voestalpine Railway Systems obuhvata visokokvalitetne proizvode i usluge za pruge, skretnice, signalnu tehniku i nadzor za sve vidove saobraćaja:

- visokobrzinski saobraćaj
- transport teškog tereta
- gradski i prigradski saobraćaj
- kombinovani saobraćaj

© voestalpine Railway Systems GmbH