Srpski/Crnogorski
Inhalt

Sajam obrazovanja EDUfair 2019

Na Sajmu obrazovanja EDUfair™  08.- 09.03.2019. na novoj lokaciji „BELEXPOCENTAR" peti put zaredom je zastupljena Austrija sa svojim grupnim štandom, na kome će austrijski univerziteti školarcima i studentima iz Srbije predstaviti mogućnosti obrazovanja u Austriji

EDUfair™ već 15 godina pomaže mladima iz Srbije i regiona u njihovom izboru obrazovanja i budućih karijera, pod sloganom „ŠTA UPISUJEŠ?“.

Ovaj sajam svake godine okuplja fakultete iz brojnih zemalja na čijim štandovima se možete informisati o načinu upisa, stipendijama, školarinama, nastavnim programima i uopšte studentskom životu u tim zemljama. Na jednom mestu će đaci srednjih škola, studenti, mladi profesionalci i roditelji moći da se upoznaju sa programima preko 100 fakulteta, iz Srbije i inostranstva, državnih i privatnih, kao i da prisustvuju besplatnim radionicama i prezentacijama. Akademsko obrazovanje je veoma cenjeno bilo gde u svetu, zato je veoma bitno da odluku o ostatku svog života mladi ljudi ne donesu na brzinu i bez razmišljanja.

Posetite EDUfair™ i austrijski štand i saznajte sve o obrazovanju na jednom mestu!

Radovi u toku

Traženi sadržaji trenutno nisu dostupni. Pokušajte kasnije ponovo.