Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Marketplace Austria Food 2019 u Beču

01.10.2019

Beč

Informacije o događajima

1. October 2019B.40;B.19;B.55Marketplace Austria Food 2019 u Beču Privredna komora Austrije

01.10.2019. u Privrednoj komori Austrije biće organizovan poslovni susret "Marketplace Austria Food 2019"

Međunarodni susret „Marketplace Austria Food 2019“  u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA tj. spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije (WKÖ) namenjen je dobavljačima velikih supermarketa i veletrgovcima iz prehrambene industrije i industrije pića iz celog sveta.

 U okviru programa predviđeni su pojedinačni poslovni razgovori (B2B-susreti) sa austrijskim proizvođačima hrane i pića kao i niz uvodnih prezentacija o austrijskoj prehrambenoj industriji.

„Marketplace Austria Food 2019“
 nudi međunarodnim kupcima iz sektora hrane i pića jedinstvenu priliku da upoznaju nove proizvode i potencijalne poslovne partnere iz Austrije. 

Rok za registraciju učešća je 1. avgust 2019. a vrši se isključivo preko ovog linka: REGISTRACIJA

Ovaj kooperacioni susret održava se 01. oktobra 2019. u Privrednoj komori Austrije u Beču. Pregled prijavljenih austrijskih proizvođača pronači ćete radi ugovaranja B2B termina ovdeB2B učesnici

Bliže informacije o B2B susretima „Marketplace Austria Food 2019“ uključujući registraciju, program itd. možete pronaći na internet stranici ove manifestacije Marketplace Austria

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA