Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

B2B sastanci sa austrijskim preduzećima iz oblasti hrane i pića

18.11.2020 - 19.11.2020
Beograd

 
Kontakt osoba: Liliana Lackovic
100/75040

Informacije o događajima

18. November 2020 - 19. November 2020B.19;B.40;B.55B2B sastanci sa austrijskim preduzećima iz oblasti hrane i pića

Svejedno da li se radilo o mlečnim proizvodima, hlebu ili kobasicama, austrijski prehrambeni proizvodi se izvoze u 180 zemalja. Najveći svetski proizvođač energetskih pića je iz Austrije. Austrija je veoma uspešna na međunarodnom nivou u pogledu džemova, topljenog sira i ledenog čaja. Bečka kultura kafea proizvela je brojna ukusna peciva koja su popularna širom sveta. A tirolski planinski sir i ulje od semenki bundeve iz Štajerske zaštićeni su regionalni EU-proizvodi.


Pogledajte i publikaciju FRESH VIEW Organska hrana iz Austrije

 ADVANTAGE AUSTRIA Beograd - Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije 18/19.11.2020. organizuje manifestaciju pod nazivom „Nove poslovne mogućnosti: hrana i piće iz Austrije“.

Austrijski proizvođači hrane i pića predstaviće svoje inovativne proizvode i kroz B2B razgovore upoznati se sa budućim poslovnim partnerima u Srbiji. 

Zbog raznovrsnosti i visokih proizvodnih standarda austrijska prehrambena industrija je poznata po izuzetnom kvalitetu, kao i prvoklasnom izvoru organske hrane i bezalkoholnih napitaka.

Sledeće austrijske kompanije će u potrazi za novim poslovnim partnerima predstaviti svoje proizvode: Alpdrinks Upsynth GmbH (osvežavajući napici), Backaldrin International The Kornspitz Company GmbH (začini i smese za pekarsku industriju), Fischer Brot GmbH (polugotovi tipično austrijski pekarski proizvodi), furore GmbH (začini i namazi), Ludwig Schokolade VertriebsgmbH (konditorski proizvodi), PONA sonst nix GmbH (voćni sokovi), TSC Food Products GmbH (čokoladni proizvodi). 

Profile učesnika i bliže informacije pronaći ćete na ovom portalu pod linkom "preduzeća - učesnici".

Poslednji put osveženo:
29.04.2020
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA