Srpski/Crnogorski
Inhalt

IZVORI ENERGIJE KAO OSNOVA NOVIH POGONSKIH SISTEMA: 44. MEĐUNARODNI BEČKI SIMPOZIJUM MOTORA, 26.-28. APRIL 2023. U BEČU

Energetska tranzicija zaokuplja i automobilsku industriju. Proizvodnja i skladištenje zelene energije kao i mogućnosti povećanja efikasnosti , najveći su izazovi ove industrije.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Međunarodni simpozijum o motorima u Beču fokusira se na interakciju pogonskih sistema – odnosno elektromotora i motora sa regenerativnim sagorijevanjem – kao i na izvore energije, skladištenje i pretvarače, kao što su e-goriva, vodonik, baterije i gorivne ćelije.

Očekuje se više od 80 visokorangiranih  govornika iz nauke, automobilske industrije te industrije dobavljača, koji će približiti širok spektar inovacija iz branše, oko1.000 učesnika  iz više od 25 zemalja. 

Ovaj vrhunski program predavanja dopunjen je pratećom stručnom izložbom na kojoj vodeće automobilske i dobavljačke kompanije predstavljaju najnovije tehnologije i razvoj.

Ovaj internacionalni događaj je organizovan od strane Austrijskog udruženja automobilskih inžinjera (OEVK; Austrian Society of Automotive Engineers).

Bliže informacije, program i prijavljivanje možete da pronašete na stranici manifestacije Međunarodnog simpozijma motora.