Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Poseta austrijskih preduzeća iz oblasti transporta i logistike

18.11.2019 - 19.11.2019
Beograd

Informacije o događajima

18. November 2019 - 19. November 2019B.34;B.54;B.53Poseta austrijskih preduzeća iz oblasti transporta i logistike

Da li ste znali ....?


Austrija je središte i centralno čvorište transevropskih saobraćajnih tokova i zbog svog geografskog položaja ima veliki značaj kao logistička lokacija. Povoljna, multimodalna veza sa međunarodnom mrežom saobraćajne infrastrukture koja ide drumom, železnicom, brodom i vazduhom je važan faktor uspeha austrijskih transportnih kompanija i pružalaca logističkih usluga.18. i 19.11.2019. Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije- ADVANTAGE AUSTRIA- organizuje posetu austrijskih preduzeća iz oblasti transporta i logistike.

Delegacija će se kroz B2B razgovore sa srpskim preduzećima iz srodnih privrednih grana kao što je transport, logistika, železnica, bordarstvo itd. upoznati sa svojim potencijalnim poslovnim partnerima u Srbiji.

Austrijska logistička industrija ima inovativne koncepte i tehnologije za mobilnost budućnosti, naročito za ekološki prihvatljiva transportna rešenja u teretnom saobraćaju. Austrija je takođe jedna od vodećih zemalja u svetu kada se radi o saobraćajnoj telemetriji, izgradnji žičara i proizvodnji železničkih vozila.

Dodatne informacije o transportu i logistici u Austriji možete da pronađete i u publikacije FRESH VIEW "Traffic Infrastructure"

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA