Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Poseta austrijske delegacije iz oblasti HoReCa

26.11.2019 - 27.11.2019
Beograd

Informacije o događajima

26. November 2019 - 27. November 2019B.29;B.38Poseta austrijske delegacije iz oblasti HoReCa Beograd
Bilo da se radi o porodičnim kompanijama sa dugom tradicijom ili novoosnovanim firmama, u Austriji postoji veliki broj preduzeća koja se svojim proizvodima i uslugama uspešno dokazuju na tržištima širom sveta.  Predlažemo publikaciju FRESH VIEW Arhitektura i dizajn 

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije ADVANTAGE AUSTRIJE u Novembru očekuje delegaciju austrijskih preduzeća iz oblasti HoReCa

Internacionalna, a među njima i austrijska preduzeća u Srbiji otkrivaju sve više prilika za poslovnu saradnju. 26.11.2019. očekujemo delegaciju austrijskih preduzeća iz oblasti HoReCa sa namerom da sondiraju tržište Srbije i upoznaju se sa gastronomijom i hoteljerstvom u Srbiji.

Članovi delegacije posetiće nekoliko hotela u Beogradu kako bi se na licu mesta uverili u visoke standarde srpskog hoteljerstva. Takođe će biti organizovani B2B sastanci sa dobavljačima iz oblasti HoReCa.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA