bosanski/srpski
Inhalt

ATM Recyclingsystems GmbH

Pregled informacija o

ATM je skraćenica za preduzeće Arnold Technologie für Metallrecycling (Arnold tehnologija za reciklažu metala), koje se temelji na preko 80 godina iskustva i koje je istaknuto preduzeće u okviru ...

Traži se: Partner

Kako stupiti u kontakt

Kako stupiti u kontakt

Glavno sedište

ATM Recyclingsystems GmbH


Josef-Ressel-Gasse 8
8753 Fohnsdorf
Austrija

+43 3573 275 27-0
+43 3573 275 27-390
office@atm-recyclingsystems.com
http://www.atm-recyclingsystems.com
vCard

O preduzeću

Profil preduzeća

ATM je skraćenica za preduzeće Arnold Technologie für Metallrecycling (Arnold tehnologija za reciklažu metala), koje se temelji na preko 80 godina iskustva i koje je istaknuto preduzeće u okviru internacionalne grupacije ASCO. Preduzeće se bavi razvojem, projektovanjem, izradom i servisiranjem sistema za reciklažu metala radi prerade u sekundarne sirovine.

Sa sedištem u Fondorfu ( Fohndorf) ono pruža brojna visoko - tehnološka rešenje za preradu otpada od novog i starog metala, metalnih opiljaka, mulja od brušenja metala, gusa,šina i drugih otpada od metala.

Dugoročna saradnja sa partnerima i saradnicima, inovativna tehnološka rešenja kao i široka ponuda usluga baza su za uspeh ovog preduzeća.

fotografija proizvoda
fotografija proizvoda
Poslovne prilike

Poslovne prilike

Reciklaža metala - proširenje poslovanja

ATM je u potrazi za partnerima za distribuciju i saradnju širom sveta, koji su povezani sa merodavnim ciljnim grupama kao što su industrija reciklaže, mašinogradnja, automobilska industrija itd.

Poželjno bi bilo da imaju razvijen smisao za tehniku kao i iskustvo u navedenim ograncima privrede.
ATM nudi dugoročnu saradnju, širok asortiman proizvoda kao i primamljiv sistem provizija.

fotografija proizvoda