bosanski/srpski
Inhalt

The Factory of Tomorrow - International Machinery and Plant Engeneering Forum 2021

  • virtuel
11. marta 2021 po 4. put se organizuje International Machinery and Plant Engeneering Forum, ovoga puta pod motom "The Factory of Tomorrow". Iskoristite mogućnost online b2b sastanka sa predstavnicima austrijskih firmi iz ove branše. 

Austrija se ubraja u vodeće nacije na polju mašinogradnje i izrade postrojenja. U okviru jednodnevne manifestacije internacionalni predstavnici nabavke sastaće se sa austrijskim ponuđačima.

Ova manifestacija pruža preduzećima -učesnicama čitavog sveta jedinstvenu priliku da prošire svoju poslovnu mrežu kao i da pronađu nove poslovne partnere.


Dok će u prepodnevnim satima brojna predavanja pružati informacije o inovacijama i najnovijim trendovima u branšama , poslepode su programom predviđeni individualni sastanci. Učesnici će tom prilikom moći da vode B2B-razgovore sa vodećim ponuđačima iz branše, ne bi li pronašli nove prilike za saradnju.  


Bliže informacije o manifestaciji kao što je način prijavljivanja, program, ugovaranje sastanaka ( B2B) preko internet platforme itd, pronaći ćete na  portalu manifestacije.


Učešće je besplatno.