Inhalt

GoStudent: Un Unicorn la cote înalte

Platforma austriacă online de mentorat, GoStudent bate un nou record: după o investiție de 300 de milioane de euro, start-up-ul a ajuns acum la valoarea de 3 miliarde de dolari.

© GoStudent
© GoStudent
listen

În iunie 2021 GoStudent scria: După o investiție de peste 200 de milioane EUR, am devenit unicorn.

Trendul de succes continuă și la începutul acestui an. Platforma austriacă de mentorat online a reușit să obțină o investiție de 300 de milioane de euro, cea mai mare sumă de investiție pentru un start-up austriac de până acum. Evaluarea GoStudent s-a dublat astfel la 3 miliarde de dolari SUA în prezent.

Totul a început în 2015 cu un serviciu de îndrumare lansat prin mesagerie. Extins într-o platformă digitală de mentorat, GoStudent oferă cursuri individuale contra cost în sala de clasă virtuală pentru toate disciplinele, treptele de învățământ și tipurile de școli. De la înființare, misiunea sa a fost să-i ajute pe copii să-și dezvolte potențialul, să-i sprijine pe parcursul lor educațional și să le ofere mentorul potrivit. La acest obiectiv lucrează peste 1.300 de angajați și peste 15.000 de mentori din peste 20 de locații. În 2021, în fiecare lună au fost rezervate aproximativ 1,5 milioane de ore de instruire.

Clienții GoStudent se află în Germania, Austria și Elveția. Compania este deja activă în străinătate (Canada, Mexic, Chile, Columbia). Există și alte planuri de extindere pentru acest an, deoarece trendul este clar: GoStudent vrea să fie în vârful lumii atunci când vine vorba de mentorat.