Inhalt
industry page

Construcții supraterane / Materiale de Construcții

Sectorul construcțiilor din Austria reprezintă 12 % din totalul economiei. Aproximativ 4.250 de companii angajează muncitori calificați cum ar fi constructori, zidari, dulgheri, electricieni și instalatori de acoperișuri. Aceste companii utilizează din ce în ce mai mult materiale de construcție „inteligente”, precum betonul ultra-ușor, betonul carbonatat și spumele fenolice necorozive. Construcții supraterane și materiale de construcții din Austria – Surprisingly Ingenious
facts & figures

Cifre şi date - Construcții supraterane / Materiale de Construcții

 • 5,4% 

  Rata de creștere

 • 67.000

  Construcții noi

 • 37.261

  Firme

 • 1.143

  Comercianți

Persona de contact care vă poate sprijini cu mai multe informații

Cu ce putem să vă fim de folos?

Vă punem în legătură cu parteneri austrieci și vă oferim informații despre Austria, ca destinație de afaceri

Firme austriece

 • Tiroler Rohre GmbH

  Tiroler Rohre GmbH dezvoltă, produce și comercializează sisteme de țevi și piloni de înaltă calitate din fontă ductilă pentru transportul apei și construcții civile speciale.

 • Redblocsystems GmbH

  Redblocsystems oferă un sistem de prefabricate extrem de profitabil, care se amortizează într-un timp foarte scurt. Elementele de perete de înaltă calitate pot fi produse eficient și economic din cărămidă, cărămidă nisip-var, beton celular, bloc de beton și din alte materiale minerale de construcție.

 • ILF Consulting Engineers Austria GmbH

  Grupul ILF este o companie de inginerie și consultanță activă la nivel internațional, complet independentă, care își susține clienții în implementarea cu succes a unor proiecte industriale și de infrastructură complexe, exigente din punct de vedere tehnic.