Inhalt

Prezentare de ansamblu

Standard Content Module
Care este liderul pe piața internațională în domeniul mașinilor de material plastic pentru ambalaje? Sau care este cel mai mare producător din lume de carton reciclat vopsit? Sau dezvoltatorul primei hârtii neutre în ce privește emisiile de CO2? Sau a tuuburilor cu, conținut de material pe bază de petrol cu 70 % mai mic? Dar a ambalajellor din plastic transparent pentru ouă fabricate din materiale reciclate? Sau cine sunt furnizorii austrieci din industria hârtiei și ambalajelor sunt inovatori de succes?
listen

Industria ambalajelor din Austria este orientată către sectorul internațional și produsele sale se bucură de succes în întreaga lume. Și industria hârtiei din Austria este prezentă la nivel mondial. Cota sa de export este de peste 85%. În 27 de centre se produc aproximativ 5,2 milioane de tone de hârtie și carton și 1,5 milioane de tone de celuloză.

Mediu și durabilitate

Industria hârtiei și a ambalajelor din Austria deține calitatea de lider în domeniul soluțiilor ecologice. Companiile austriece din acest sector economic mențin standarde înalte de mediu și tehnologie. Acestea se concentrează asupra reducerii poluării apei și a aerului de exemplu, prin intensificarea utilizării surselor biogene cu efect neutru privind emisiile de CO2. Un subiect important pentru companiile din industria ambalajelor este reprezentat de prevenirea generării deșeurilor prin intermediul ambalajelor sigure și funcționale, în special în industria alimentară. Soluțiile de înaltă calitate și ecologice ale companiilor austriece câștigă în mod frecvent distincții la concursuri internaționale.

Individualism

Un punct forte semnificativ al companiilor austriece este constituit de implementarea de soluții individuale în funcție de cerințele clienților. 

Producătorii de mașini din Austria se bucură de un succes deosebit în sectorul materialelor plastice la nivel internațional, iar cu rezultate similare se remarcă și producătorii și prelucrătorii de carton ondulat. În ceea ce privește prezentarea și transportul, companiile austriece se impun prin creativitate și o calitate ridicată. 

Și producătorii de etichete din Austria sunt la mare căutare pe plan internațional de exemplu, prin soluții individuale de siguranță pentru protecția produselor și a mărcilor. Etichetele unui furnizor austriac pot fi regăsite, de exemplu și pe vodca rusească.

O companie austriacă deține calitatea de lider mondial și în producția de ambalaje flexibile. Aceasta aprovizionează numeroase concerne multinaționale precum și lideri locali de pe piața produselor alimentare, a hranei pentru animale, din industria farmaceutică și a băuturilor.

Branșa se bucură de o tradiție îndelungată, astfel încât unul dintre producătorii de carton și cutii pliabile care beneficiază de succes pe plan internațional, poate privi retrospectiv la cei peste 100 de ani de istorie a companiei. 

Liderul pieței mondiale în domeniul hârtiei pentru țigări și al hârtiei de filtru este din Austria, livrează produsele sale în peste 100 de țări și dispune de o tradiție de mai multe secole.

Provocări pentru viitor

Schimbările demografice influențează această branșă. Pentru gospodăriile cu o singură persoană, cu copii și vârstnici sunt necesare soluții sub formă de produse speciale. Trebuie respectate și cerințele legale tot mai stricte, indiferent dacă este vorba despre domeniul etichetării sau despre cerințele de mediu. Și nu în ultimul rând, furnizarea de soluții de ambalaj shelf ready pentru sectorul comercial, la costuri reduse reprezintă de asemenea, un sector în care furnizorii austrieci pot furniza clienților lor internaționali produse de cea mai înaltă calitate.
listen