Inhalt

Prezentare de ansamblu

Standard Content Module
Pentru a putea lua deciziile corecte într-o perioadă a schimbărilor globale și modificărilor tehnologice rapide este necesară adeseori o privire din exterior. Având o bună intuiție pentru temele relevante ale viitorului și folosind cunoștințe de specialitate fundamentate, furnizorii de servicii IT austrieci, consultanții din întreprinderi și contabilii sunt alături de clienții lor. Faptul că ei sunt mulțumiți de serviciile firmelor de consultanță austriece e demonstrat de cifrele de succes din branșă: Prestatorii de servicii din Austria, care se bazează pe cunoștințele lor, cu peste 80.000 de angajați înregistrează anual rate de creștere a cifrei de afaceri de 8 procente.
listen

Succesele în domeniul consultanței reprezintă succese ale clienților

Au trecut vremurile în care imaginea consultanților era șifonată. Cerințele de calitate și standardele de instruire din branșă sunt ridicate, iar experții se bucură de încrederea clienților lor. Creșterea numărului de angajați și a veniturilor obținute din export demonstrează: furnizorii de servicii bazate pe cunoștințe reprezintă o industrie de creștere în era digitală.

Companiile de consultanță din Austria acoperă întregul spectru de consultanță, de la consultanța managerială pentru dezvoltarea strategiei, la analiza companiei sau de la servicii cum ar fi consultanța în domeniul fuziunilor /achizițiilor până la consultanța în materia inovării. Desigur, consultanții austrieci lucrează de asemenea, în domeniile politicii și strategiei de personal, al marketingului de personal și al externalizării.

În Austria își desfășoară activitatea mari companii de consultanță, oferind diferite servicii de consultanță dintr-o singură sursă. Există de asemenea, un număr mare de companii de consultanță mici și mijlocii care s-au specializat cu succes în anumite domenii.

De exemplu, companiile orientate către viitor pot găsi un specialist austriac care să le ofere asistența necesară pentru integrarea subiectului durabilității, cu toate fațetele sale (dezvoltarea durabilă și schimbările climatice, gestionarea resurselor, etică, valoare adăugată, energie) în condiții de rentabilitate în activitatea practică a întreprinderii lor.

Iar consultanții austrieci fac posibile și performanțe unice, cum ar fi primul sistem fotovoltaic care poate fi conectat direct la priză. Acest produs realizat exclusiv din componente austriece își datorează dezvoltarea unui Pre-Sales Crowdfunding, prin care au fost definite noi standarde în managementul inovării în sectorul IMM-urilor: „inovare 100% cu risc de 10%”.

Perspectivă către viitor – și imagine de ansamblu internațională

Consultanții din Austria sunt parteneri pentru companii din întreaga lume. O cotă de aproximativ 20% din cifra de afaceri a societăților austriece de consultanță este obținută în afara granițelor Austriei.

Industria de consultanță din Austria este stimulată de „i-volution”: dezvoltări în domeniul internetului, inovare și orientare către viitor. De exemplu, un sistem unic în lume, conceput în Austria, face posibilă controlarea și vizualizarea centralelor hidroelectrice prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor și PC-urilor, doar cu ajutorul unui browser. Soluția web definește noi standarde în tehnologia de automatizare și combină sistemul clasic de control SPS cu mediul cloud, smartphone-uri și BigData.

Securitate

Digitalizarea nu asigură doar noi oportunități și potențiale de afaceri, ci generează și pericole. Consultanța calificată în domeniul securității informațiilor și al datelor reduce riscul. Aceasta previne atacurile împotriva infrastructurilor informatice digitale și ajută companiile să-și protejeze proprietatea intelectuală, datele și secretele comerciale. Consultanții austrieci de management dispun de expertiza necesară pentru a identifica soluții independente de producător și fiabile pentru companiile din întreaga lume.

Cele mai înalte standarde

Regulile și standardele de pregătire stricte garantează calitatea serviciilor furnizate de către companiile austriece de consultanță. Un rol important pentru respectarea standardelor ridicate revine Academiei de calitate „incite” care, prin diferite certificări, oferă o dovadă a performanței și a calificării pentru consultanții austrieci, recunoscută pe plan internațional.