Inhalt
industry page

Eficiență energetică  /Construcții ecologice

Austria este un lider în domeniul tehnologiilor sustenabile de construcție – de la ferestre de înaltă calitate la ventilație pasivă, încălzire pe bază de biomasă și sisteme pe bază de energie solară. Austria a jucat un rol esențial în dezvoltarea primelor case pasive. La baza acestui sector se află sistemul dual de învățământ, care pune un puternic accent pe formarea profesională. Eficiență în energie și Construcții ecologice din Austria – Surprisingly Ingenious 
Persona de contact care vă poate sprijini cu mai multe informații

Cu ce putem să vă fim de folos?

Vă punem în legătură cu parteneri austrieci și vă oferim informații despre Austria, ca destinație de afaceri

Firme austriece

  • JOANNEUM RESEARCH Forschungsgesellschaft mbH

    JOANNEUM RESEARCH dezvoltă soluții și tehnologii pentru afaceri și industrie într-o gamă largă de sectoare și efectuează cercetări de vârf la nivel internațional.

  • Mayr-Melnhof Holz Holding AG

    Mayr-Melnhof Holz, cu sediul central al companiei în Leoben și cu 9 unități de producție în Austria, Germania, Cehia și Suedia este unul dintre primele grupuri din industria lemnului din Europa.

  • Redblocsystems GmbH

    Redblocsystems oferă un sistem de prefabricate extrem de profitabil, care se amortizează într-un timp foarte scurt. Elementele de perete de înaltă calitate pot fi produse eficient și economic din cărămidă, cărămidă nisip-var, beton celular, bloc de beton și din alte materiale minerale de construcție.