Inhalt

Services

Standard Content Module

ADVANTAGE AUSTRIA – La dispoziția Dvs. în întreaga lume

listen

ADVANTAGE AUSTRIA este organizația din cadrul Camerei Economice a Austriei care sprijină activitatea societăților austriece pe plan extern. Ea este cel mai mare ofertant de servicii - în toate aspectele sale ale internaționalizării.

Echipele ADVANTAGE AUSTRIA sunt primele punți de legătură pentru companiile internaționale care caută parteneri de afaceri austrieci. Aceste echipe activează printre altele ca un partener strategic de maximă importanță pentru companiile interesate de piața austriacă, care doresc să stabilească noi parteneriate cu societățile din această țară. 

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor clienți în Austria, a unei locații pentru reprezentanța Dvs., a unei reprezentanțe în această țară sau doar dacă doriți să vă faceți o vedere de ansamblu asupra produselor și serviciile ofertanților austrieci – toate aceste direcții vă conduc la ADVANTAGE AUSTRIA.

Cu o rețea de peste 100 locații în peste 70 țări ADVANTAGE AUSTRIA este perfect structurată pentru a oferi consultanță societăților austriece pe plan mondial și pentru a le însoți și asista în demersurile lor. 

Consilierii Comerciali ai ADVANTAGE AUSTRIA sprijină primordial companiile austriece, dar și firmele internaționale în încheierea de noi parteneriate sau în consolidarea celor existente. În calitate de ofertanți și furnizori de servicii, echipele ADVANTAGE AUSTRIA oferă sprijinul pe mai multe direcții de acțiune, precum: penetrarea de noi piețe, cercetări și studii ale piețelor locale, oportunități de investiții, identificarea de surse de finanțare, recuperarea creanțelor, etc.

ADVANTAGE AUSTRIA emite newslettere, rapoarte, broșuri pe diferite domenii, administrează pagini de web și este foarte activă pe rețelele de socializare; toate acestea cu scopul de a sprijini firmele austriece să penetreze piețele externe cu produsele și serviciile lor și să convingă de calitatea „made in Austria“.

În acest scop sunt organizate misiuni economice, webinare, forumuri, prezentări, evenimente B2B, conferințe și standuri de firme la târgurile internaționale. Echipele oferă de asemenea, sprijin în organizarea de vizite de afaceri ale delegațiilor austriece, de vizite tematice ale achizitorilor români în Austria cu scopul încheierii de noi parteneriate – fie prin prezența fizică, digitală sau prin evenimente hibrid. 

ADVANTAGE AUSTRIA are o structură foarte vastă și poate stabili la nivel mondial o serie de contacte atât cu societățile locale, cât și cu cele austriece. Astfel noi ne asigurăm că Dvs. puteți primi din partea noastră la orice oră și oriunde v-ați afla, răspunsuri la întrebările și solicitările Dvs.- serviciile noastre în slujba Dvs.