bosanski/srpski
Inhalt

Austria Showcase "Metalska industrija u Bosni i Hercegovini"

 • Sarajevo
Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Sarajevu organizuje 20.10.2021 Austria Showcase na temu "Metalska industrija u BiH"
© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA

20.10.2021 organizujemo Austria Showcase na temu "Metalska industrija u Bosni i Hercegovini"


Na ovom eventu prvenstveno učestvuju austrijske kompanije iz metaloprerađivačkog sektora i mašinogradnje, koje traže potencijalne dobavljače ili partnere za lon poslove u Bosni i Hercegovini. 


Austrijske kompanije će u okviru b2b razgovora sa bh kompanija imati priliku da direktno predstave svoje potrebe, te mogućnosti saradnje. 


Razgovori će se voditi 20.10.2021 u hotelu "Radon Plaza" u Sarajevu u periodu od 09.00 - 17.00 sati uz poštovanje svih važećih epidemioloških mjera. 


Dolazak je moguć samo uz prethodni poziv našeg ureda u tačno predviđenom vremenu. 

Mogućnost susreta sa 6 austrijskih preduzeća

  • Preduzeća-učesnice

 • AEROTEC-EUROPA Gesellschaft für lufttechnischen Systembau mbH

  Aerotec je tehnološki lider u sistemima prirodne ventilacije i odvođenje dima.

 • cargo-partner GmbH

  cargo-partner, sveobuhvatni pružatelj info-logistike u području zračnog, pomorskog, kopnenog transporta i logističkih usluga te posebno snažan u područjima informacijske tehnologije i optimizacije lanca opskrbe.

 • Hetzenauer Holding GmbH

  Porodična firma HETWIN Automations Systems GmbH razvija, proizvodi i prodaje robotsku tehnologiju koja postavlja trendove za automatizaciju staja, u kojima pretežno obitavaju goveda

 • KVT-Fastening GmbH

  KVT-Fastening je međunarodno priznati stručnjak za visokokvalitetna rješenja posebnog pričvršćivanja i nudi inženjerska rješenja visokih performansi za područja elektronike i energetske tehnologije, automobila i transporta, zrakoplovstva, ...

 • Rail Cargo Logistics - Austria GmbH

  Rail Cargo Group - ÖBB Güterverkehr: Vodeća kompanija za željezničku logistiku u Evropi pa sve do Azije

 • Traktionssysteme Austria GmbH

  Traktionssysteme Austria (TSA) je vodeći proizvođač elektromehaničkih pogona za šinska i cestovna vozila s poviješću kompanije koja seže u 1960.