bosanski/srpski
Inhalt

Privredna misija "Metalska i drvna industrija u BiH"

  • Sarajevo
Od 12.-14.10. 2022 u Sarajevu planiramo održati Privrednu misiju (b2b razgovore) na temu "Metalske i drvne industrije u Bosni i Hercegovini"

Ovaj događaj je namijenjen austrijskim firmama, koje su zainteresovane za dobavljače i metalskog i drvnog sektora iz Bosne i Hercegovine. 


Austrijska industrija metala je sektor svjestan kvaliteta koji puno investira u istraživanja i proizvodi proizvode na najvišem stepenu umijeća za tržišta u cijelom svijetu. Na primjer, u Austriji postoji vodeći svjetski koncern na području tehnologije i industrijskih dobara koji posjeduje stručnost za materijale i njihovu obradu. Svojim rješenjima za proizvode i sisteme od čelika i drugih metala ubraja se u tražene partnere u evropskoj automobilskoj industriji i industriji kućanskih aparata, te industriji nafte i plina u cijelom svijetu.

I u razvoju i proizvodnji mašina i postrojenja za obradu metala mnogo austrijskih kompanija se ubraja u vodeće kompanije na svjetskom tržištu u tom segmentu, te izvoze najmodernija postrojenja:

  • alatne mašine za obradu metala;
  • mašine za proizvodnju metala i obradu metala;
  • mašine i postrojenja za valjaonice i ljevaonice.


Više informacija o ovome događaju uskoro

Mogućnost susreta sa 6 austrijskih preduzeća