bosanski/srpski
Inhalt

AUSTRIAN WORLD SUMMIT 2021: KONFERENCIJA I B2B-MATCHING-PLATFORMA, 01. JuLI 2021., U BEČU I ONLINE

Ova međunarodna konferencija ustupa pozornicu projektima za ublažavanje klimatskih promjena , a učesnicima pruža mogućnost za razmjenu. Ovogodišnji moto glasi: Healthy Planet - Healthy People. 

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Konferencija Austrian World Summit svake godine okuplja renomirane osobe iz politike, privrede, civilnog društva i start-upova, predstavnike regija i gradova i stručnjake. Cilj je učvrstiti partnerstva te razmijeniti iskustva i ideje kako bi se brže realizirali održivi prjojekti za ublažavanje klimatskih promjena.

U fokusu su prezentacije uspješnih održivih projekata s područja energetike i ublažavanja klimatskih promjena. 

Također će se predstaviti inovativna tehnološka rješenja protiv onečišćenja okoliša, koji mogu doprinijeti sprječavanju negativnih posljedica za zdravlje ljudi.

Daljnje teme su financijska sredstva za ublažavanje klimatskih promjena za gradove i regije, programi za ublažavanje klimatskih promjena koje nude SAD i European Green Deal te komunikacijski pristup kada je riječ o klimatskim promjenama. 

I ove godine je ponovno moguće sudjelovati virtualno: Do 1.200 osoba može pratiti konferenciju putem live streama te paralelno uz to chatati sa sudionicima ili održati online bilateralne susrete s pojedincima ili u grupi. Poslije podne će se preko chata održati moderirana diskusija. 

Sudjelovanje je besplatno. Registracija je moguća do 28.06.2021.

B2B-Matching-platformu omogućuje go-international, austrijska ofenziva za internacionalizaciju - zajednička inicijativa austrijskog Saveznog ministarstva za digitalizaciju i gospodarsko odredište i Austrijske gospodarske komore.