Inhalt

“100 Startups Made in Austria” – o broșură plină de povești de succes

O nouă publicație care prezintă mai toate poveștile de succes ale șcenei austriece de start-up

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Peisajul austriac al start-up-urilor are un caracter emergent. Viena se dezvoltă ca un hub european al start-up-urilor - conform TechCrunch, una dintre cele mai importante publicații tehnice. Conform Austrian Start-up-Monitor 2019 această șcenă, care înregistrează o rată de creștere de ca. 40% administrează și 90% a cifrei de afaceri înregistrată în afara țării. 

În format print sunt prezentate doar 100 start-up-uri. Broșura oferă o vedere de ansamblu asupra ingeniozității. talentului și atractivității șcenei austriece de start-up. 

În peste 240 pagini fiecare companie își prezintă povestea de succes, oferă detalii despre cum a luat ființă și despre strategia sa, își prezintă planul de investiții, de finanțare, experiența cumulată, activitatea în timpul pandemiei de Covid -19, etc. 

Start-up-urile prezentate activează în domenii precum: produse de consum, inteligența artificială, robotică, Internet-of-Things, până la HealthTech, FinTech, EduTech, mobilitate și energie. 

Broșura a fost editată cu sprijinul Ministerului Federal al Digitalizării și Economiei din Austria precum și cu al Camerei Economice din Austria.

Publicația poate fi comandată prin platforma online Publikationen-Shop des Verlages Home Town Media.