Inhalt

AUTOVEHICUL „MADE IN AUSTRIA” DESTINAT ORASULUI MEXICO

Legătura urbană cu ajutorul telecabinei, având o lungime de zece kilometri a fost implementată cu Doppelmayr.

© Doppelmayr
© Doppelmayr
listen

În Mexico City o conexiune cu telecabina lungă de aproape zece kilometri a fost inaugurată de liderul pieței mondiale, care este de proveniență austrică, Doppelmayr. De acum înainte, navetiștii vor pluti peste blocaje de trafic și trasee dificile, în cabine confortabile de 10 persoane.

”Cablebús Línea 1” reduce timpul de călătorie cu până la jumătate și leagă cartierul Cuautepec din nordul orașului, unde locuiesc în jur de 3,5 milioane de persoane, cu importantul centru de mobilitate „Indios Verde”. Aici se interconectează sistemul de autobuze locale și mai multe stații de metrou. Un număr de 4.000 de persoane pot fi transportate pe oră și direcție.

Volumul total al proiectului este de aproximativ 140 de milioane de euro. Cablebús Línea 1 va crea 300 de noi locuri de muncă directe. În primul an de funcționare, Doppelmayr Mexic este responsabilă pentru operarea și întreținerea sistemului. Echipa instruită va fi apoi predată companiei orășenești orașului, iar compania de transport municipal Servicio de Transportes Eléctricos (STE) va prelua operațiunile.

Grupul Doppelmayr este liderul de calitate, de tehnologie și de piață în construcția de sisteme de cablu pentru transportul de pasageri și materiale, precum și soluții de intralogistică de înaltă tehnologie. Cu peste 3.400 de angajați, compania a avut recent vânzări de peste 870 milioane de euro. Doppelmayr poate privi în urmă la 130 de ani de istorie a companiei și la un secol de experiență în planificarea, dezvoltarea, proiectarea, producția și construcția de telecabine. Această tehnologie încercată și fiabilitatea pe care o realizează contribuie la faptul că telecabina a devenit un mijloc de transport popular și performant - în zonele de schi și excursii, dar și din ce în ce mai mult în orașe. Doppelmayr / Garaventa este reprezentat în 50 de țări și a implementat deja peste 15.100 de sisteme pe șase continente.