Inhalt

Austrian World Summit 2021:  CONFERINȚĂ online ȘI PLATFORMĂ DE MATCHING B2B | 01.07.2021, VIENA 

Conferința internațională oferă proiectelor ecologice o nouă paltformă de lansare iar participanților,  posibilitatea de a face schimb de idei. Deviza din anul acesta: Planetă sănătoasă - Oameni sănătoși.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Austrian World Summit reunește anual personalități ale mai multor scene precum: politică, afaceri și societate civilă, start-up-uri, jucători importanți ai diferitelor regiuni și orașe, precum și experți. Scopul evenimentului este de a consolida parteneriatele, de a face schimb de experiențe și idei și de a implementa cât mai rapid proiectele durabile ce vizează de protecția climei.

Focusul evenimentului îl reprezintă proiectele durabile și de succes din sectorul energiei și al protecției climei.

Vor fi de asemenea prezentate soluții tehnologice inovatoare împotriva poluării mediului, care pot ajuta la prevenirea consecințelor negative asupra sănătății umane.

Alte subiecte de interes vor face referire la programele de protecție a climei în USA și în European Green Deal - Acordul Verde European, precum și noi abordări de comunicare privind schimbările climatice.

Și anul acesta există posibilitatea de a participa virtual la evniment: până la 1200 de persoane pot urmări fluxul live, pot discuta simultan cu ceilalți participanți, sau pot organiza întâlniri bilaterale individuale sau de grup online. După-amiaza va avea loc și o discuție moderată prin chat.

Participarea este gratuită. Înregistrarea este posibilă până pe 28 iunie 2021.

Platforma B2B face parte din ofensiva de internaționalizare internațională go-international, o inițiativă comună a Ministerului Federal Austriac pentru Digitizare și Localizare a Afacerilor și a Camerei Economice din Austria.