Inhalt

INDUSTRIA AUSTRIACĂ DE FRANCIZE DĂ ADUNAREA! VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI LA SINGURUL TÂRG DE FRANCIZE DIN AUSTRIA, 24 -25 IUNIE 2022 LA VIENA

Veste bună pentru industria de franciză și pentru vizitatorii târgului: planificarea târgului de francize din Austria este în plină desfășurare! Vă așteaptă o gamă variată de expoziții, prelegeri și diverse alte tipuri de programe. 

© Cox Orange Marketing & PR e.U.
© Cox Orange Marketing & PR e.U.
listen

Anul acesta, târgul de francize din Austria, Franchise Messe Österreich se va desfășura din nou cu prezență fizică și va avea loc în perioada 24-25 iunie 2022 la Viena.

Târgul se adresează în primul rând persoanelor care doresc să devină liber profesioniști, dezvoltând afaceri în franciză. Evenimentul atrage și companiile care doresc să se extindă prin franciză sau își să adauge un nou brand în portofoliul lor. Un program atractiv este oferit și companiilor care doresc să investească în lumea brandului de franciză.

Conceptul evenimentului: adună laolaltă expozanți ai sistemelor de franciză - atât tinere cât și consacrate, aflate la toate nivelurile de investiții și care își desfășoară activitatea pe o piață internațională a mărcilor și combină participarea acestora cu un program extins de prelegeri și prezentări la scenă deschisă. 


Austria’s Franchise Fair 2022 ambassadors: Manuela Schreymayer (AIS), Manfred Rothdeutsch (McDonald´s Austria), Melanie Schreymayer (Ankerbrot), Carina Felzmann (Cox Orange event manager) (l.t.r.) © Cox Orange/Roland Unger
Austria’s Franchise Fair 2022 ambassadors: Manuela Schreymayer (AIS), Manfred Rothdeutsch (McDonald´s Austria), Melanie Schreymayer (Ankerbrot), Carina Felzmann (Cox Orange event manager) (l.t.r.)
© Cox Orange/Roland Unger


Aproximativ 495 de sisteme de franciză în care operează 9.600 de parteneri de franciză activează la acest moment în Austria. Și în perioada pandemiei Corona, franciza și-a dovedit stabilitatea: în prezent 91% dintre sisteme doresc să-și reia dezvoltarea. Piața start-up-urilor arată de asemenea, că munca independentă este o realitate frecventă în Austria.

Printre expozanții prezenți în 2022 veți putea întâlni: McDonald's, Ankerbrot, serviciul de îngrijire 24 de ore din 24 AIS, Dasfutterhaus, Burgerista, marca de fitness Injoy, comerțul Unimarkt, tânărul sistem de pizza Pipapo, nou-veniții The Vending Brothers care s-au specializat în mini automate cu ecrane video, și multe altele companii. 

Găsiți mai jos cinformații utile pentru expozanți (în limbile engleză și germană).