Inhalt

Austrian World Summit 2022:  PLATFORMĂ DE CONFERINȚĂ ȘI B2B MATCHING. 14 IUNIE 2022, începând cu  9:30 (CEST/CEST). VIENA&ONLINE

Ca în fiecare an, publicul internațional va fi surprins de programul interesant de conferințe și de oportunitățile de networking: totul se va desfășura în cadrul proiectelor durabile de protecție a climei.

© Schwarzenegger Climate Initiative
© Schwarzenegger Climate Initiative
listen

Vor 30 Jahren fand der der „Erdgipfel“ von Rio de Janeiro statt: 154 Staaten einigten sich damals auf ein internationales Umweltabkommen zur Bekämpfung „gefährlicher menschlicher Eingriffe in das Klimasystem“. Damit wurde der Grundstein für eine moderne Klimadiplomatie gelegt.

Summitul Pământului” a avut loc în urmă cu 30 de ani la Rio de Janeiro : 154 de țări au convenit atunci asupra unui acord internațional de mediu pentru combaterea „intervenției umane dăunătoare asupra sistemul climatic”. Acest lucru a pus bazele diplomației moderne privitoare la climă.

Cu toate acestea emisiile continuă să crească, iar efectele schimbărilor climatice și ale poluării aerului devin ffactori din ce în ce mai critici.

În umbra crizelor și temerilor actuale, summit-ul mondial de anul acesta din Austria dorește în mod conștient, să stabilească un cadru pozitiv pentru un viitor durabil, iar cu motto-ul din acest an este: „Dă speranță– acțiunile care inspiră”.

Subiectele variază de la teme precum crizele și conflictele, continuând cu procesele de transformare industrială & soluțiile digitale și ajungând până la comunicare și producție durabilă de alimente. Sunt prezentate astfel proiecte durabile de succes, precum și soluții tehnologice inovatoare împotriva poluării mediului.

Ca în fiecare an, personalități de top din politică, afaceri & societatea civilă, start-up-uri, jucători importanți din diferite regiuni și orașe, precum și experți din diferite domenii de activitate fac schimb de experiență și idei. Astfel, proiectele de protecție durabilă a climei pot fi lansate mai rapid.

ADVANTAGE AUSTRIA este din nou mândră de poziția sa de partener al acestui eveniment de top. 

Și anul acesta există posibilitatea de a participa virtual la eveniment, resprctiv virtuell teilzunehmen:  așadar un număr de aproximativ 1.200 persoane au posibilitatea de a viziona fluxul live, de a discuta cu ceilalți participanți, sau de a organiza onine întâlniri bilaterale individuale sau de grup. 

Participarea este gratuită.

Limba de desfășurare a conferinței este engleza.

Înregistrarea este posibilă până la data de 14.06.2022, prin link-ul: Anmeldung.