Inhalt

ADVANTAGE AUSTRIA, partener strategic la ViennaUP'21 digital: 27.04 - 20.05.2021, Online

”Vienna UP'21 digital” este festivalul dedicat start-up-urilor, scale-up-uri-lor, companiilor și investitorilor din întreaga lume. Participanți se vor bucura de un program foarte amplu.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Festivalul oferă oportunități ideale start-up-urilor internaționale pentru a intra în contact cu, comunitatea internațională. Eveniment se va bucura de prezența marilor investitori internaționali, a marilor corporații, precum și a tinerelor talente. 

Programul Vienna UP'21 este foarte variat: începând cu, Connect Day(s) 2021 din perioada 3.05 – 12.05 companiile mari și start-up-urile se pot reuni pentru ca în calitate de parteneri, să implementeze proiectele viitoarele inovatoare. Start-up-urile aflate în etapa pre-seed și seed au astfel șansa de a întâlni potențiali investitori și de a-și prezenta afacerea. Co-investitorii internaționali pot cunoaște de asemenea, posibili investitori austrieci (Co-Investment Pitch).

În cadrul B2B SoftWareDays21: #future of digital business din perioada 10.05 -12.05 peste 2000 de participanți se vor interconecta pe teme precum 5G, securitate cibernetică, AI și etică, vizualizarea datelor, găsirea de dezvoltatori, brevetarea software-ului, UX, exportul SaaS. Formatele acestor interacțiuni sunt foarte diverse: ateliere, întâlniri B2B, pitchings și laboratoare de co-creație.

Un alt punct de interes îl reprezintă The global limitless conference for (future) female leaders din data de 5.05. Ce trebuie întreprins ca femeile să aibă șansa să devină lideri? Femeile manager de mâine încearcă să răspundă astăzi împreună cu factorii de decizie internaționali, la această întrebare.

În cadrul ViennaUP'21 va avea loc și Startup-ul Cupei Mondiale a Austriei: pe 5.05. se va decide cine va reprezenta Austria în finala de la San Francisco.

Informații suplimentare despre program și informații se regăsesc pe pagina evenimentului Veranstaltungsseite der ViennaUP'21.UP'21.