Inhalt

Future of Building 2021: Durabilitate în sectorul construcțiilor - congres internațional și bursă de cooperare B2B, 23.03.2021, online

În centrul atenției congresului din anul acesta stau noile tehnolgii și materiale, schimbul de expertiză, de idei, de proiecte și networking intre experți, companii și parteneri de afaceri.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

ADVANTAGE AUSTRIA și Enterprise Europe Network organizează congresul exclusiv pe o platformă B2B.  

Congresul este orientat anul acesta spre durabilitatea în construcții și dezbate prin prezentările de pe podium și cele ale lectorilor, subiecte precum: 

  • Smart Cities și urbanizare globală
  • Construcții eficiente energetic
  • Justificarea planului de construcții și microclimatul urban
  • Materiale de construcții ecologice și cu emisii reduse, incl. reciclare și cladiri ecologice 
  • Materiale de construcții hibride
  • Locuințe sociale și dezvoltare urbană vizionară


Prin intermediul bursei internaționale de cooperare B2B participanții au șansa să între în contact cu: companii, specialiști, institute de cercetare din domeniile construcțiilor sub-și supraterane, materiale de construcții, amenajări interioare, tehnica de construcție a clădirilor.

Participarea la congres și la bursa B2B este gratuită.

Congresul se desfășoară în limba engleză. 

La finalul evenimentului Future of Building 2021 va avea loc în zilele de 24.03. și 25.03. Internationale BauZ!-Kongress - Congres vienez pentru construcțiile viitorului. Premizele participării gratuite le găsiți pe pagina evenimentului. respectiv Veranstaltungsseite der „Future of Building 2021“.