Inhalt

Forumul internațional dedicat construcțiilor de mașini și utilaje: conferință virtuală, 11 și 12 martie 2021 

Austria se numără printre națiunile de TOP în construcția de mașini și utilaje. În cadrul unui eveniment de două zile, companiile austriece vor întâlni posibili parteneri și achizitori internaționali. 

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

În zilele de 11 și 12 martie 2021 ADVANTAGE AUSTRIA va organiza forumul internațional International Machinery Forum 2021. Anul acesta evenimentul va fi organizat pentru prima dată virtual și va avea motto-ul: The Factory of the Future. Evenimentul oferă participanților din lumea întreagă șansa unică de a-și lărgi portofoliul de afaceri și de a-și găsi noi parteneri. 

Pe parcursul dimineții zilei de 11 martie se vor susține prezentări și vor avea loc discuții panel despre cele mai noi trenduri și inovații din domeniu. În după amiaza aceleiași zile și a doua zi va fi organizat un  matchmaking - o bună ocazie pentru participanții internaționali de a purta discuții B2B cu ofertanții austrieci de TOP și de a încheia noi parteneriate.  

Participarea la eveniment este gratuită. 

Pentru mai multe informații despre eveniment, posibilități de înregistrare, program, înscrierea la discuțiile individuale B2B, etc. vă rugăm să accesați site-ul evenimentului, respectiv Veranstaltungs-Webseite.