Inhalt

FRANCHISEEXPO 21: 04. - 06.11 2021, Frankfurt, Germania, online

Târgul austriac de franciză și franciza franco-americană vor fuziona în 2021 pentru a generea cea mai mare expoziție franciză din spațiul germanic.


© MFV/Comexposition
© MFV/Comexposition
listen

Timpii extraordinari necesită măsuri extraordinare. Din acest motiv, târgul austriac de franciză și expoziția germană de francize de la Frankfurt își unesc forțele pentru prima dată și organizează împreună singura și cea mai mare expoziție de franciză (FEX21) din spațiul germanic, în 2021.

În perioada 4-6 noiembrie, FEX21 va avea loc ca o ediție hibridă direct din Frankfurt.  

Pentru organizatorii ambelor târguri, accentul a fost întotdeauna pus pe crearea unui loc de întâlnire unic pentru întreaga scenă a francizei, care este apreciat atât de expozanți, cât și de vizitatori.

Acest lucru ar putea fi experimentat la Expo 2019, unde 150 de mărci internaționale s-au prezentat în fața a 3.000 de vizitatori din 54 de țări. Anul acesta, combinația dintre un târg real și unul virtual este menită să asigure atât expoziția cât și diverse oportunități de participare.

Există aproximativ 480 de sisteme de franciză pe piața austriacă, cu un total de 9.400 de francizați și 11.700 de locații. Franciza este văzută din ce în ce mai mult ca o formă interesantă de muncă independentă.

Despre expoziție 

Vor participa mărci cunoscute precum McDonald's, Triumph, Leonidas, Bodystreet, Ankerbrot, Burgerista, precum și sisteme tinere precum Biogena sau storebox. Vizitatorii vor găsi mărci de succes din toate industriile la toate nivelurile de investiții. Lista de expozanți este actualizată continuu pe site-ul evenimentului.

Târgul se adresează acelora care se gândesc să înceapă propria afacere prin intermediul francizei, companiilor care doresc să se extindă, investitorilor și întregii scene de franciză. 

© MFV/Roland Unger
© MFV/Roland Unger