Inhalt

usePAT: DETECȚIA MICROPLASTICELOR ÎN LICHIDE CU câmpuri ULTRASONice

Tehnologia companiei austriece folosește câmpuri ultrasonice pentru a măsura și controla particulele din lichide.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Lichidele sunt folosite în multe domenii industriale, în special pentru că sunt fabricate și pentru că sunt necesare în procesul de producție, pentru sistemele de curățare etc. Analiza și măsurarea lichidelor joacă așadar un rol important în mediul industrial.

usePAT folosește ultrasunetele pentru a măsura și analiza particulele din lichide, folosind metode pentru care nu trebuiesc luate mostre. Măsurarea poate avea loc în timpul funcționării, iar datele sunt livrate în timp real. Utilizarea acestei tehnologii reduce costurile și îmbunătățește procesele industriale. Tehnologia poate fi folosită în multe feluri, mai ales când vine vorba de Industry 4.0.

Dispozitivele de la usePAT nu ajută doar la protejarea sistemelor industriale; utilizarea lor poate, de asemenea, să îmbunătățească calitatea apei uzate și a apei de proces. Microplasticurile au un impact sever asupra calității apei și sunt dăunătoare sănătății plantelor, animalelor și oamenilor. Cu ajutorul tehnologiei usePAT, microplasticele pot fi detectate, captate și analizate în apele uzate rapid și ușor, contribuind la sistemul „verde”.

Greentech Austria: usePAT
video abspielen