Inhalt

„Born Global Champions“: Austria își cinstește deschizătorii de drumuri  

Au fost premiați 30 firme noi înființate, care imediat după ce au fost fondate au adoptat o strategie de internaționalizare. 

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

ADVANTAGE AUSTRIA a premiat în 2020 un număr total de 30 companii austriece noi înființate,cărora le-a acordat distincția ”Born Global Champions“. 

Distincțiile au mers la firme noi înființate (întemeiate începând cu 2014), care încă de la fondarea lor au activat la nivel internațional, au oferit produse și servicii inovative și au dovedit că pot crește foarte rapid pe plan internațional. 

Câștigătorii sunt firme curajoase, care gândesc la scară largă și au capacitatea de a înțelege piețețe exerne ca pe propria lor piață - înregistrând în acest mod succese.   

Aceasta implică și capacitatea de a asuma riscuri suplimentare în scopul unor creșteri rapide și în același timp, folosirea propriilor resurse și a capacităților manageriale - cu scopul de a se adapta pe piețele externe cât mai rapid cu putință. 

În schimb, toți câștigătorii au ceva în comun: ei sunt adevărați ”Game-Changer” în domeniile pe care le reprezintă și, prin rezultatele și inovațiile lor consolidează reputația Austriei ca destinație de afaceri. 

Mai multe informații despre ”Born Global Champions“ vă oferă ediția noastră specială a magazinului  FRESH VIEW: FRESH VIEW Special edition: Austria’s Born Global Champions VI (PDF, 2.9MB) .