Inhalt

VIENA - locație pentru cercetare: EXPERIENTĂ cu MILIOANE DE CONFIRMĂRI

Boehringer Ingelheim își extinde centrul pentru cercetarea cancerului în Viena: un compliment pentru această destinație ce reprezintă o locație pentru știința vieții! Noua clădire va fi de asemenea, durabilă și eficientă energetic.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Centrul din Viena al acestui concern este deja cea mai mare locație a companiei farmaceutice din lume. Acum el se extinde: se adaugă 6.300 m2 pătrați de spațiu utili, iar echipa este mărită de la 450 la 600 de persoane. Concernul farmaceutic plătește 60 de milioane de euro pentru extinderea sa, care va fi finalizată în 2024.

Centrul de cercetare din Viena se concentrează pe trei tipuri de afecțiuni de cancer: cancer pulmonar, cancer de colon și cancer pancreatic. Aici se vor efectua cercetări pentru dezvoltarea unor medicamente care acționează direct asupra celulelor canceroase și pentru întărirea sistemul imunitar împotriva cancerului. Compania este deja activă în cercetare de bază, cercetare aplicată, cercetare clinică și producție în Viena.


Construcția are la bază concepte precum durabilitatea și eficiența energetică. Acoperișul și fațada sa sunt dotate cu sistem fotovoltaic. Se preconizează astfel economii de CO2 de 40 până la 45 de tone pe an, ceea ce corespunde consumului de energie electrică a aproximativ 30 de gospodării.

Sticla electrocroma este folosita pentru a umbri cladirea. Sticla se întunecă complet automat în funcție de lumina soarelui și este independentă de vreme, spre deosebire de protecția solară externă. Necesarul de răcire poate fi redus cu mai mult de 30%.