Inhalt

Austria ca destinaţie atractivă

Standard Content Module
Austria este o importantă zonă economică aflată în inima Europei şi o destinaţie atractivă pentru întreprinderi şi pentru forţă de muncă specializată din întreaga lume.
listen

Atât în contextul UE cât şi la nivel mondial, Austria se numără printre cele mai bogate şi dezvoltate economii naţionale. Peste 300 de întreprinderi multinaţionale îşi au sediul principal european sau centrul de producţie europeană în Austria.

Prin vitalitatea economică, prin sistemul de sănătate, prin sistemul de învăţământ recunoscut la nivel internaţional, prin stabilitate şi siguranţă, Austria oferă locuitorilor săi un standard de viaţă deosebit de ridicat. Capitala sa Viena a fost desemnată de mai multe ori succesiv în Mercer-Quality of Life-Index , oraşul cu cea mai ridicată calitate a vieţii din lume.

Pe lângă un mediu economic stabil, Austria oferă şi condiţii de viaţă excelente graţie poziţiei sale geografice și climei temperate agreabile, precum şi excelente condiții de petrecere a timpului liber. Indiferent dacă sunteţi interesat de artă şi cultură, de sport sau de arta culinară, Austria are câte ceva de oferit pentru fiecare.

Ca ţară industrială modernă, Austria se distinge printr-un comerţ exterior dinamic şi foarte diferenţiat. Întreprinderile austriece sunt conectate la reţeaua economică internaţională şi se bucură de succes internaţional datorită produselor şi serviciile oferite.

În plus, ţara este o destinație de TOP pentru inovaţii: serviciile de cercetare şi dezvoltare excepţionale consolidează competitivitatea economiei austriece la nivel naţional şi internaţional.

Austria oferă nu numai o calitate excepţională a vieţii, ci şi multe şi interesante posibilităţi de locuri de muncă pentru talentele internaţionale. O activitate la export foarte susţinută, un număr mare de organizaţii şi firme internaţionale, peste 400 de lideri de piaţă şi un peisaj inovativ al cercetării creează perspective atractive pentru desfăşurarea activităţii.

Aflaţi mai multe informaţii despre ceea ce Austria oferă şi despre ce posibilităţi de emigrare există:

Videoclip: a trăi şi a munci în Austria
video abspielen
Content Navigation