ServiceCenter

ADVANTAGE AUSTRIA Brussel

Openingstijden

Geopend van 08.30 tot 17.00 uur
Gesloten op 26 oktober & Belgische feestdagen

Onze diensten

Hartelijk welkom op onze lokale ADVANTAGE AUSTRIA-website!


Als handelsafdeling van de Oostenrijkse ambassade in Brussel is het onze taak om de economische betrekkingen tussen Oostenrijk, België en Luxemburg te bevorderen. Wij staan niet alleen ten dienste van Oostenrijkse bedrijven, maar fungeren ook als contactpersoon voor Belgische en Luxemburgse organisaties en ondernemers.

  • Bent u op zoek naar Oostenrijkse producten of diensten?
  • Wil u samenwerken met Oostenrijkse firma’s? 
  • Zou u graag een bedrijf oprichten in Oostenrijk? 


Ons team helpt u graag voort! Op onze website vindt u informatie over beurzen en andere evenementen waarop u Oostenrijkse bedrijven kunt ontmoeten. Een overzicht van beurzen in Oostenrijk vindt u hier.

Bent u op zoek naar een handelsvertegenwoordiger in Oostenrijk? Neem dan een kijkje op de website van de Oostenrijkse federatie van handelsvertegenwoordigers (www.handelsagenten.at). Hier kunt u interactief en volgens sector zoeken naar Oostenrijkse agenten en zelf ook een zoekertje plaatsen. Tevens vindt u er de tarieven.

Wenst u op de hoogte te blijven van handelsvoorstellen en nieuws over de Oostenrijkse economie en/of producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op sociale media of stuur ons een mailtje. Een overzicht van onze publicaties vindt u hier .

Ook met andere vragen kan u steeds bij ons terecht op het e-mailadres bruessel@advantageaustria.org of het nummer +32 (0)2 645.16.50.

Ondersteuning wereldwijd

Met ongeveer 100 kantoren in meer dan 70 landen biedt ADVANTAGE AUSTRIA wereldwijd ondersteuning aan Oostenrijkse ondernemingen en internationale partners. Ons kantoor in Brussel is bevoegd voor België en het Groothertogdom Luxemburg.

Ons team in Brussel

Servicecenter Team
Handelsraad van de Oostenrijkse ambassade in België en Luxemburg

Expertise

voedings- en drankenindustrie, detailhandel, consumptiegoederen, recht en fiscaliteit, douanekwesties en detachering van werknemers.

Expertise

vertalingen en lokaal nieuws, website, nieuwsbrief (ADVANTAGE AUSTRIA-newsletter), bouwindustrie en infrastructuur, architectuur, interieur, creatieve industrieën (mode, design, culturele sectoren etc.).

Expertise

administratie en boekhouding, personeelszaken, organisatie van evenementen, informatie over handelsregisters en uittreksels, landbouw-, hout- en bosbouwindustrie.

Expertise

chemische industrie en materialen, machines en voertuigen, logistiek, mobiliteit, technologie, 
milieu- en energiesector, vorderingen en openbare aanbestedingen.

Expertise

lokaal nieuws en vertalingen, website, sociale media, nieuwsbrief (ADVANTAGE AUSTRIA-newsletter), farma- en biotechindustrie, gezondheidsindustrie (healthcare & healthtech), cosmetica-industrie.

TEAM AD­VANT­AGE AUS­TRIA BRUS­SEL
TEAM AD­VANT­AGE AUS­TRIA BRUS­SEL