Inhalt
industry page

Architectuur

Oostenrijk beschikt over meer dan 5.000 architecten en heeft een goede reputatie in houtbouw en materiaalinnovatie, zoals gebogen glas en gevels die energie opwekken. De technologie voor passiefhuizen vond haar oorsprong in Oostenrijk en ze zijn overal ter wereld in opkomst. Architectuur uit Oostenrijk – Surprisingly Ingenious
Hulp en contactpersonen

Kunnen wij u helpen?

Wij brengen u graag in contact met Oostenrijkse zakenpartners en vertellen u meer over uw zakelijke kansen in Oostenrijk.

Oostenrijkse bedrijven

  • Masterconcept Consulting GmbH

    Masterconcept Consulting GmbH is een internationaal consultancybureau voor de vastgoed- en toerismesector, met de focus op projectontwikkeling, het opstellen van masterplannen en regionale ontwikkelingsconcepten.

  • Redblocsystems GmbH

    Redblocsystems vervaardigt prefabsystemen die u snel ROI opleveren. Zij werken voor hun producten met baksteen, kalkzandsteen, cellenbeton, betonblokken en andere steensoorten.

  • Business Upper Austria-OÖ Wirtschaftsagentur GmbH

    Het Cleantech-Cluster (CTC) van het regio-agentschap Business Upper Austria is een toonaangevend regionaal netwerk van bedrijven in de milieutechniek en energietechnologie.