Inhalt
industry page

Energie-efficiëntie / Green building

Oostenrijk is toonaangevend in duurzame bouwtechnologieën – van hoogwaardige vensters tot passieve ventilatie, biomassaverwarming en zonne-energiesystemen. Oostenrijk speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de eerste passiefhuizen. De sector wordt ondersteund door het duale onderwijssysteem, dat sterk gericht is op beroepsopleidingen. Energie-efficiëntie en groen bouwen uit Oostenrijk – Surprisingly Ingenious
Hulp en contactpersonen

Kunnen wij u helpen?

Wij brengen u graag in contact met Oostenrijkse zakenpartners en vertellen u meer over uw zakelijke kansen in Oostenrijk.

Oostenrijkse bedrijven

  • JOANNEUM RESEARCH Forschungsgesellschaft mbH

    JOANNEUM RESEARCH ontwikkelt oplossingen en technologie voor diverse sectoren én doet daarnaast toponderzoek op internationaal niveau.

  • Redblocsystems GmbH

    Redblocsystems vervaardigt prefabsystemen die u snel ROI opleveren. Zij werken voor hun producten met baksteen, kalkzandsteen, cellenbeton, betonblokken en andere steensoorten.

  • Scheuch GmbH

    Scheuch is sterk in innovatieve technologie voor luchtzuivering én in milieutechniek. Het bedrijf draagt zo al 55 jaar bij aan een betere wereld.