Inhalt

Nieuws

our news

Exportprijs 2022 zet Oostenrijkse topexporteurs in de spotlights

Naar jaarlijkse gewoonte heeft ADVANTAGE AUSTRIA in 2022 opnieuw de exportprijs uitgereikt en de Oostenrijkse ondernemingen gehuldigd die door hun internationaal engagement voor herstel, welvaart en werkgelegenheid hebben gezorgd.

AUSTRIA CONNECT BENELUX 2022

De eerste editie van AUSTRIA CONNECT Benelux in Brussel zit erop! De exclusieve  networkingconferentie voor leidinggevenden van Oostenrijkse filialen, investeerders en partners uit de Benelux-regio met meer dan 70 deelnemers en topsprekers was een succes.

14.06.2022: NEEM DEEL AAN DE AUSTRIAN WORLD SUMMIT 2022 : CONFERENTIE EN B2B-MATCHMAKINGPLATFORM VANAF 9U30 (IN WENEN OF ONLINE)

Zoals ieder jaar staat het internationale publiek een interessant conferentieprogramma te wachten vol netwerkopportuniteiten. Alles staat in het teken van duurzame projecten ter bescherming van het klimaat.

Laat uw zinnen vervoeren door het kookboek "Natuurlijk Oostenrijk. Wat een culinaire ontdekking!" 

Op 17 mei verschijnt het kookboek “Natuurlijk Oostenrijk”, geschreven door Laura de Grave. De Nederlandse schrijfster gaat erin op zoek naar culinaire hoogstandjes uit Oostenrijk, gaat op bezoek bij chef-koks en schotelt hun lokale producten en gerechten voor. Daarnaast laat ze haar lezers kennismaken met enkele Oostenrijkse regio’s die bekendstaan om hun culinaire specialiteiten.

Economische barometer van Oostenrijkse filialen en investeerders in 2021

De resultaten van de jaarlijkse enquête onder de Oostenrijkse filialen en investeerders in België zijn bekend. De survey is een initiatief van de Oostenrijkse Federale Economische Kamer en wordt wereldwijd door de ADVANTAGE AUSTRIA-kantoren afgenomen.

27.05-03.06.2022: FROM NOW TO FUTURE! ONTDEK HET INTERNATIONALE START-UPFESTIVAL VIENNA-UP ’22 in Wenen

Uit alle uithoeken van de wereld stromen jonge, beloftevolle ondernemers, investeerders en vertegenwoordigers van start-ups, scale-ups of bedrijven samen om elkaar te ontmoeten tijdens ViennaUP'22. Ook dit jaar is ADVANTAGE AUSTRIA opnieuw trotse partner bij dit 'paradepaardje' onder de evenementen binnen de internationale start-upscene. Ontdek het programma en schrijf je in!

TGW bouwt distributiecentrum op maat in Oostende

Belgische groothandelaar in levensmiddelen vertrouwt op efficiënte intralogistiek uit Opper-Oostenrijk.

24-25.05.2022: Applied Articifial intelligence Conference (online & in Wenen)

Van 24 tot 25 mei 2022 vindt opnieuw de Applied Artificial Intelligence Conference (AAIC) plaats: hét B2B-platform voor best practices in het domein van AI. Dit jaar met een focus op marketing en verkoop. 

MarkTPLAATS OOSTENRIJK PRESENTEERT VOEDING EN DRANKEN OP 12 OKTOBER 2022 IN WENEN

De Oostenrijkse voedings- en drankensector presenteert zich aan een internationaal publiek. Een dag gewijd aan de Oostenrijkse voedingsindustrie.

10-11.05.2022: ONTDEK de GREENTECH DAYS, ONLINE OF LIVE 

Van 10 tot 11 mei 2022 vinden de GreenTech Days plaats in Wenen. Op deze internationale conferentie wisselen experten afkomstig uit meer dan 50 landen ideeën en ervaringen uit over onderwerpen, projecten en producten omtrent de greentechsector. De 2 dagen staan volledig in het teken van milieutechnologie, hernieuwbare energieën, energie-efficiëntie en greenbuilding.