Inhalt

Nieuws

our news

Exportprijs 2021 zet beste exporteurs van Oostenrijk in de schijnwerpers

Zoals ieder jaar eert ADVANTAGE AUSTRIA ook in 2021 de Oostenrijkse ondernemingen die door hun internationaal engagement voor herstel, welvaart en werkgelegenheid hebben gezorgd. 

De Oostenrijkse economie mag zich 'olympisch' noemen

Wist u dat meer dan 1400 Oostenrijkse ondernemingen per jaar goederen, diensten en technologieën naar Japan exporteren? Daarmee vormen ze een belangrijke partner van de Olympische Zomerspelen van Tokio 2020.

Oostenrijks hout voor bekroond houtbouwproject in Brussel

De Hasslacher Timber Group uit Karinthië (Oostenrijk) leverde het hout voor het bekroonde project ‘Gare Maritime’ in Brussel. 

Nieuwe pausmobiel wordt in Oostenrijk gebouwd 

Henrik Fisker, CEO van het gelijknamige Californische bedrijf, stelde onlangs een speciale versie van de elektrische SUV ‘Ocean’ voor aan de paus. De toekomstige pausmobiel zal van Oostenrijkse makelij zijn en in Graz worden gebouwd.

AUSTRIAN WORLD SUMMIT 2021: KLIMAATCONFERENTIE EN B2B-PLATFORM OP 1 JULI 2021: 10:00-17:00, ONLINE EN LIVE IN WENEN

De Austrian World Summit is een jaarlijkse, internationale conferentie die deelnemers de kans geeft om ideeën uit te wisselen over klimaatvriendelijke projecten. Dit jaar vindt de conferentie in hybride vorm plaats op 1 juli 2021 en luidt de devise: "Gezonde planeet - gezonde mensen".

Bene experimenteert met de 'future of work'

ENERGY GLOBE ZET DE BESTE MILIEU-IDEEËN TER WERELD IN DE SCHIJNWERPERS: ONLINE PRIJSUITREIKING, 05 JUNI 2021, 17:00 

Op 5 juni om 17u worden de innovatieve en duurzame projecten van de laureaten van de Energy Globe Award 2020 aan een breed publiek voorgesteld, want: voor veel milieuproblemen bestaan er al oplossingen!  

Ontdek Oostenrijkse voeding en dranken tijdens 'Marktplaats Oostenrijk' op 6 oktober 2021 in Wenen

Ontdek typische voedingsmiddelen en dranken 'made in Austria' tijdens de jaarlijkse 'Marktplaats Oostenrijk' in de gebouwen van de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (Wirtschaftskammer Österreich - WKÖ) te Wenen. Inschrijven is mogelijk tot eind september 2021.

FRANCHISE-EXPO '21 VAN 4 T.E.M. 6 NOVEMBER IN FRANKFURT EN ONLINE

Oostenrijkse franchisebeurs en Franchise Expo Frankfurt fusioneren in 2021 tot de grootste Frachise Expo binnen het Duitstalige gebied. 

Ervaar hoe u AI kunt inzetten voor uw bedrijf op de Applied Artificial Conference: dé virtuele b2b-conferentie over AI over 25 t.e.m. 28 mei 2021 

Ontdek real-worldtoepassingen van artificiële intelligentie in de bedrijfswereld en mogelijkheden om te netwerken met internationale deelnemers tijdens AAIC 2021.