Inhalt

Nieuws

our news

Vienna Up'21: Inspirerend online festival voor startups en KMO's

Van 27 april tot en met 12 mei 2021 vindt de eerste digitale editie plaats van Vienna Up. Het startup-festival is toegankelijk voor een internationaal publiek en biedt een gevarieerd programma met een brede waaier aan B2B-events.

ABA Open Day 2021: Oostenrijk – Hub voor ict en innovatie in het hart van europa, 11 maart, 9:00–17:00, Online conferentie

De ABA-conferentie concertreert zich dit jaar op het bloeiende marktlandschap voor ICT en innovatie in Oostenrijk. Hier kunnen experts, oprichters en toekomstige investeerders elkaar vinden.

Future of Building: internationale conferentie op 23 maart 2021

Sluit je aan bij deelnemers uit meer dan 50 landen die de toekomst van de bouw willen verkennen op "Future of Building 2021" eind maart.

Pilootproject in Wenen gestart met gorgeltesten voor iedereen

De Oostenrijkse hoofdstad Wenen breidt haar testaanbod voor COVID-19 uit met de PCR-gorgeltest van LEAD Horizon

Exportprijs 2020 viert beste exporteurs van Oostenrijk

ADVANTAGE AUSTRIA heeft naar jaarlijkse gewoonte onlangs de Oostenrijkse ondernemingen gehuldigd die door hun internationaal engagement voor herstel, economische welvaart en tewerkstelling hebben gezorgd. 

NANOGRAPHICS stelt accuraat 3D-BEELD VAN CORONAVIRUS voor

Het Oostenrijkse bedrijf Nanographics GmbH, gespecialiseerd in 3D-visualisatietechnologie, is erin geslaagd om een bijzonder nauwkeurig beeld van een SARS-CoV-2-virusdeeltje te maken. Het 3D-model is tot op heden het "meest accurate beeld van het coronavirus". 

Oostenrijk eert zijn Trendsetters als „BORN GLOBAL CHAMPIONS“

Maar liefst 30 jonge, Oostenrijkse bedrijven mogen zich een jaar lang "Born Global Champion" noemen. De prijs wordt toegekend aan startende, Oostenrijkse ondernemingen die onmiddellijk na oprichting inzetten op internationalisering, met succes.

Gleitbau Salzburg: expert in glijbekisting

Het Oostenrijkse bedrijf Gleitbau Salzburg specialiseert zich in het vinden van steeds innovatievere en relevantere oplossingen op het vlak van glijbekisting. 

Avant-première music + media market Vienna 2021: online b2b-event voor de cultuur- en muzieksector van 15 t/m 18.02.2021 

Avant Première Music + Media Market is hét jaarlijkse event voor de cultuur- en muziekfilmsector wereldwijd, en een B2B-evenement voor vaklui en besluitvormers. De virtuele editie vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 februari via het online platform 'b2match'. De Avant Première wordt georganiseerd door IMZ - International Music + Media Centre, in 2021 voor de eerste keer in samenwerking met ADVANTAGE AUSTRIA. 

Volg een Duitse zomercursus aan de Diplomatische Academie in Wenen  

Wens je de taal van Mozart te leren of meer over Oostenrijk te weten te komen? Neem dan deel aan de zomercursus van de Diplomatische Academie in Wenen!