Inhalt
industry page

Gebouwtechniek / Binnenverbouwing

Gebouwtechniek regelt de levering van warmte, water en lucht en de afvalverwerking in gebouwen. Daartoe behoren technologieën voor gas, duurzame energie en verlichting. Interieurafwerking omvat werkzaamheden als vloer-, wand- en plafondbekleding, trappenhuisbouw, slotenmakerij, schilder- en tegelwerk. Gebouwtechniek en interieurbouw uit Oostenrijk – Surprisingly Ingenious
Hulp en contactpersonen

Kunnen wij u helpen?

Wij brengen u graag in contact met Oostenrijkse zakenpartners en vertellen u meer over uw zakelijke kansen in Oostenrijk.

Oostenrijkse bedrijven

  • Redblocsystems GmbH

    Redblocsystems vervaardigt prefabsystemen die u snel ROI opleveren. Zij werken voor hun producten met baksteen, kalkzandsteen, cellenbeton, betonblokken en andere steensoorten.

  • Solarfocus GmbH

    SOLARFOCUS is een toonaangevende Europese producent van pelletkachels, snipperhoutkachels, stukhoutkachels van tussen de 10 en 300 kW en zonnepanelen en warmtepompen.

  • Binderholz GmbH

    Zagerij Binderholz is een fullservice-aanbieder van massief houten producten en innovatieve bouwoplossingen, zoals houten profielen, eenlagig en meergelaagde verlijmde massief houten platen en gelijmd gelamineerd hout.