Inhalt
industry page

Engineering

Het werk van ingenieurs is vaak ‘onzichtbaar’ maar essentieel voor het soepel functioneren van veel aspecten van onze wereld. Tot de vaardigheden behoren consultancy, planning, landmeetkunde, analyse en management, in uiteenlopende domeinen als werktuigbouwkunde, elektrotechniek, binnenhuisarchitectuur, waterbeheer en landschapsplanning. Engineering uit Oostenrijk – Surprisingly Ingenious
Hulp en contactpersonen

Kunnen wij u helpen?

Wij brengen u graag in contact met Oostenrijkse zakenpartners en vertellen u meer over uw zakelijke kansen in Oostenrijk.

Oostenrijkse bedrijven

  • MANOVA GmbH

    MANOVA levert business-intelligence-oplossingen voor uw bedrijf en heeft expertise in huis op het gebied van IT, marktonderzoek, kennisbeheer en strategische vraagstukken.

  • ILF Consulting Engineers Austria GmbH

    De ILF-groep is een onafhankelijke technische consultancyfirma, die internationale klanten met raad en daad bijstaat bij de realisering van complexe projecten in de infrastructuur en industrie.

  • JOANNEUM RESEARCH Forschungsgesellschaft mbH

    JOANNEUM RESEARCH ontwikkelt oplossingen en technologie voor diverse sectoren én doet daarnaast toponderzoek op internationaal niveau.