Inhalt
connect

Maak kennis met baanbrekende Oostenrijkse bedrijven

Infobox

ADVANTAGE AUSTRIA

ADVANTAGE AUSTRIA is de wereldwijde handelsorganisatie van de Kamer van Koophandel Oostenrijk.
explore austrian industry

Vind uw branche in Oostenrijk

Evenementen

Maak kennis met onze Oostenrijkse delegatie uit de health- & medtechsector op studiereis in België en Nederland

Eind september komt een Oostenrijkse delegatie uit de health- en medtechwereld naar België in het kader van een driedaagse Bene(lux)-reis omtrent de toekomst van de gezondheidszorg. De studiereis wordt georganiseerd door ADVANTAGE AUSTRIA Benelux en mede mogelijk gemaakt door go-international en de lifesciencesclusters LISA, Human.technology Styria en Smart-Hub Vlaams-Brabant.

Leuven (België), Nijmegen & Enschede (Nederland)

Marketplace Austria Food 2022

De Oostenrijkse voedings- en drankensector toont opnieuw het beste van zichzelf tijdens 'Marketplace Austria Food 2022' op 12 oktober in Wenen. Een volledige dag gewijd aan de Oostenrijkse voedingsindustrie laat er een internationaal publiek aan inkopers en potentiële  zakenpartners kennismaken met de unieke 'taste of Austria'. 

Wenen (Oostenrijk)

Hulp en contactpersonen

Kunnen wij u helpen?

Wij brengen u graag in contact met Oostenrijkse zakenpartners en vertellen u meer over uw zakelijke kansen in Oostenrijk.
Infobox

Alles wat u moet weten over Oostenrijk

In de Business Guide Oostenrijk vindt u alle belangrijke informatie over Oostenrijk: importeren, exporteren, investeren, werken, reizen, en tevens algemene feiten & cijfers over de Oostenrijkse economie.