Inhalt

Marketplace Austria Food 2021 in Wenen

  • Oostenrijkse Federale Economische Kamer (Wirtschaftskammer Österreich - WKÖ)
    Wenen (Oostenrijk)

Ontdek typische voedingsmiddelen en dranken 'made in Austria' tijdens de jaarlijkse 'Marktplaats Oostenrijk' in de gebouwen van de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (Wirtschaftskammer Österreich) te Wenen. Inschrijven is mogelijk tot midden september 2021.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA

Ook dit jaar nodigt de Oostenrijkse Federale Economische Kamer inkopers van grote supermarkten en groothandelaars uit de voedings- en groothandelaars uit om kennis te maken met de Oostenrijkse levensmiddelensector tijdens 'Marktplaats Oostenrijk'. 


Op het programma van het internationale b2b-forum staan individuele gesprekken (b2b-meetings) met Oostenrijkse producenten van levensmiddelen en dranken, voorafgegaan door een reeks infosessies over de Oostenrijkse voedingsindustrie.


"Marketplace Austria" vormt dé gelegenheid voor inkopers wereldwijd om Oostenrijkse aanbieders en producenten van levensmiddelen en dranken te ontmoeten en nieuwe handelspartners te vinden. 


Het evenement vindt plaats op 6 oktober 2021 in de gebouwen van de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (Wirtschaftskammer Österreich - WKÖ), ook bekend als de Oostenrijkse Kamer van Koophandel. 

Geïnteresseerd? Schrijf u dan snel in en maak gebruik van deze unieke kans om nieuwe producten en potentiële handelpartners uit Oostenrijk te leren kennen!


Inschrijven voor het evenement kan tot 30 september 2021 online. 


Meer informatie over de registratieprocedure, het programma en het maken van online afspraken voor de b2b-meetings met andere bedrijven vindt u op de website van de organisator. Of neem vrijblijvend contact op met dhr. Michael Schadenhofer, Key Account Manager bij ADVANTAGE AUSTRIA in Brussel: 

E bruxelles@advantageaustria.org.

Leer 33 Oostenrijkse bedrijven kennen