Inhalt

Marketplace Austria Food 2022

De Oostenrijkse voedings- en drankensector toont opnieuw het beste van zichzelf tijdens 'Marketplace Austria Food 2022' op 12 oktober in Wenen. Een volledige dag gewijd aan de Oostenrijkse voedingsindustrie laat er een internationaal publiek aan inkopers en potentiële  zakenpartners kennismaken met de unieke 'taste of Austria'. 
© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA

Marketplace Austria Food 2022 is een jaarlijks initiatief van de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (Wirtschaftskammer Österreich – WKÖ) en richt zich op inkopers van supermarkten en groothandelaren uit de levensmiddelen- en drankensector. Het evenement geeft de inkopers de kans om Oostenrijkse producenten uit de levensmiddelen- en drankensector te ontmoeten en nieuwe zakelijke contacten te leggen.


Op de agenda staan b2b-meetings in de vorm van één-op-één-gesprekken met Oostenrijkse bedrijven uit de levensmiddelensector en informatiesessies over de levensmiddelenindustrie in Oostenrijk.


"Marktplaats Oostenrijk" is een unieke gelegenheid om nieuwe producten te ontdekken en interessante zakenpartners te leren kennen. Het evenement vindt plaats op 12 oktober 2022 in de Oostenrijkse Federale Economische Kamer in Wenen.


Interesse om deel te nemen? Online inschrijven is mogelijk tot 30 september 2022.


Meer informatie over het evenement, waaronder ook over de inschrijving, het programma, de online b2b-meetings met andere deelnemende bedrijven en nog veel meer is beschikbaar op de website van het evenement.