Inhalt

Marketplace Austria Food 2019

  • Wenen
Inkopers uit de hele wereld wordt tijdens "Marktplaats Oostenrijk" een unieke gelegenheid geboden om Oostenrijkse aanbieders en producenten van levensmiddelen en dranken te ontmoeten en nieuwe handelspartners te vinden. Online inschrijven kan tot 31 augustus 2018.     

Het internationale samenwerkingsforum wordt georganiseerd door de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (Wirtschaftskammer Österreich - WKÖ) en richt zich wereldwijd tot inkopers van grote supermarkten en tot groothandelaars uit de voedings- en drankensector. Op het programma staan individuele gesprekken (b2b-meetings) met Oostenrijkse producenten van levensmiddelen en dranken en een reeks informatieve sessies over de Oostenrijkse voedingsindustrie.

"Marktplaats Oostenrijk" biedt aan internationale inkopers uit de levensmiddelen- en drankensector een unieke gelegenheid om nieuwe producten en potentiële handelspartners te leren kennen! Voor personen uit het buitenland is deelname gratis, inclusief het verblijf (twee overnachtingen met ontbijt in een door ons gekozen hotel) en één avondmaal. Deelnemers kunnen zich tot 30 augustus 2018 online inschrijven .

Het internationale samenwerkingsforum vindt plaats op 17 oktober 2018 in de Oostenrijkse Federale Economische Kamer in Wenen.

Alle informatie over inschrijving, programma en online afspraken voor de b2b meetings met andere bedrijven vindt u op de website van de organisator: https://food2018.b2match.io/