Inhalt

16-17.05.2023: AUSTRIAN WORLD SUMMIT 2023 - 'We have the power' (in wenen en online)

Het internationale publiek van de Austrian World Summit 2023 kan rekenen op een boeiend conferentieprogramma met presentaties over duurzame klimaatbeschermingsprojecten en diverse netwerkmogelijkheden.

© Schwarzenegger Climate Initiative
© Schwarzenegger Climate Initiative
listen

Zelfs het voorjaar in Wenen staat dit jaar in het teken van duurzame projecten ter bescherming van het klimaat. Zoals gebruikelijk zullen op de Austrian World Summit 2023 succesvolle projecten worden voorgesteld op het gebied van energie- en klimaatbescherming alsook innovatieve technologische oplossingen tegen milieuvervuiling. 

De uitdagingen waarmee mensen geconfronteerd worden, blijven doorgaan en beïnvloeden het leven van iedereen. De geopolitieke situatie is onzeker, de energievoorziening wordt bedreigd en de inflatie is hoog. Tegelijkertijd lijkt de klimaatcrisis aan kracht te verliezen. Het motto van dit jaar "We have the power" is bedoeld om mensen aan te moedigen om mee te helpen aan positieve verandering.

Vier panelgesprekken gaan over klimaatverandering en veiligheid, over hoe we de klimaat-doelstellingen (sneller) kunnen bereiken, over circulaire economie en zogenaamde 'Green Cities'. 

Zoals ieder jaar zullen prominenten uit de politiek, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld, start-ups, vertegenwoordigers van regio's en steden en deskundigen hun ervaringen en ideeën kunnen uitwisselen. Het doel is om duurzame klimaatbeschermingsprojecten sneller van de grond te krijgen.

ADVANTAGE AUSTRIA is er trots op om deel uit te maken van dit spraakmakende evenement en het te ondersteunen.

Ook dit jaar wordt wederom de mogelijkheid geboden om virtueel deel te nemen: Tot 1.200 mensen krijgen de kans om de livestream te bekijken en tegelijkertijd met andere deelnemers te chatten of bilateraal individuele gesprekken of groepsbijeenkomsten te houden.

Deelname is gratis. De taal van de conferentie is Engels.

Inschrijven kan hier tot 16.05.2023.