Inhalt

16-18.03.2023: de INTERNATIONALE CONFERENTIE VOOR START-UPS in Innsbruck - 'SKINNOVATION' 

Van 16 tot 18 maart 2023 vindt op de skipistes in Innsbruck Skinnovation plaats: de internationale conferentie voor start-ups. De unieke conferentie combineert het beste van twee werelden: (net)werk(en) en entertainment. Talrijke workshops en presentaties van en met namen uit de start-upwereld vullen het sportprogramma aan.
© Skinnovation
© Skinnovation
listen

'De start-upconferentie op ski's' in Innsbruck is dé conferentie voor start-ups, investeerders en innovatieve ondernemers die het aangename aan het nuttige willen koppelen. Het programma biedt een goede mix van sportactiviteiten, ontspanning en werk. Deelnemers kunnen er samen skiën of snowboarden, lezingen in skihutten bijwonen, hun netwerk uitbreiden en pitchen in een skilift. Kortom: een unieke combinatie! 

Laat u meenemen naar de skigebieden Axamer Lizum en Schlick2000 op een hoogte van 2000m temidden van de Oostenrijkse Alpen. Of u nu beginner bent of pro; pistes zijn er voor elk niveau.

Het sportprogramma wordt aangevuld met een groep hoogstaande sprekers en inspirerende discussies in de gemoedelijke atmosfeer van een skihut. Het informele kader bevordert de uitwisseling van ideeën en geeft u de kans om de sprekers ook vragen te stellen en persoonlijk te ontmoeten. Een overzicht van de geplande sprekers vindt u hier.

Dit jaar zorgt Skinnovation voor de eerste keer ook voor een coworking-plek in samenwerking met Mountain Breakout. Waarom ook niet? Het is de ideale manier om langer te genieten van een vakantie in Innsbruck. Wil u werken in de ochtend en skiën in de namiddag of omgekeerd? Allemaal mogelijk. De keuze is aan u.

Daarnaast is er voor het eerst de Alpine & Sports Tech Day die focust op start-ups en ondernemingen binnen de domeinen Sport & Alpine.  

Interesse? Raadpleeg de website van Skinnovation of de sociale mediakanalen van het evenement voor meer informatie: Facebook, LinkedIn et Instagram.

listen