Inhalt

Swarovski Optik introduceert nieuwe verrekijker: NL Pure

Swarovski Optik geeft met haar nieuwe verrekijker NL Pure een compleet nieuwe dimensie aan het observeren van dieren in de natuur.

© SWAROVSKI OPTIK
NL Pure verrekijker
© SWAROVSKI OPTIK
listen

De nieuwe NL Pure-verrekijker van SWAROVSKI OPTIK tilt het observeren van dieren in hun natuurlijke leefomgeving naar een hoger niveau. De verrekijker heeft niet enkel een baanbrekend design, maar ook een ongeëvenaard groot gezichtsveld. Dat is te danken aan een geavanceerd optisch systeem dat verborgen zit in de compacte en nauwkeurige, achterliggende mechanica. 

Daarnaast zorgt de SWAROVISION-technologie voor adembenemende beelden dankzij haarscherpe contouren en een contrastrijke beeldweergave met een uitzondelijke kleurechtheid. De allerkleinste details en subtiele kleurschakeringen worden zichtbaar. De kleurechtheid en hoge lichttransmissie zijn te danken aan een innovatieve lenscoating.

De hoogwaardige materialen en afwerking van de NL Pure zorgen bovendien ervoor dat de verrekijker generaties lang kan meegaan. Ook de bijhorende accessoires zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Voor de nieuw ontwikkelde tas, het onderhoudset en de verpakking werden uitsluitend gerecycleerde stoffen en natuurlijke materialen gebruikt. 

De modellen 8x42, 10x42 en 12x42 van de NL Pure-verrekijker zijn sinds 1 september 2020 exclusief verkrijgbaar bij speciaalzaken en online op swarovskioptik.com.

 

listen

Graag meer informatie over dit product of de onderneming?

De technische specificaties over het product en de prijzen kunt u nalezen op de website van het bedrijf. 

De contactgegevens van Swarovski Optik in België vindt u hieronder:

Swarovski Optik - Tyrolit Belgium
Verwelkomingsstraat 17
1070 Brussel
België 
T: +32 2 556 01 60
E: 
W: 

Over SWAROVSKI OPTIK

SWAROVSKI OPTIK met haar hoofdvestiging in Absam (Tirol) maakt deel uit van de Swarovski-groep. De Oostenrijkse onderneming werd opgericht in 1949 en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische precisie-instrumenten zoals verrekijkers en telescopen binnen het premiumsegment. Respect voor de natuur is een van de belangrijke pijlers binnen de filosofie van het bedrijf en uit zich onder meer in een milieuvriendelijk productieproces en de nauwe betrokkenheid bij natuurbeschermingsprojecten. In 2019 bedroeg de omzet van het bedrijf 158,7 miljoen euro (tegenover 156,3 miljoen in 2018) en lag het exportaandeel bij 91%. Het bedrijf stelt circa 980 werknemers tewerk. 

our news