Inhalt

Op ontdekkingsreis doorheen tijdloze modeaccessoires

Van Gogh aan uw arm? Hundertwasser aan uw oor? Of liever een halve maan aan de hals als knipoog naar de farao Toetanchamon? Het is eens iets anders! Handelsraad Michael Spalek bracht een bezoekje aan de winkel van FREYWILLE in Brussel en snuisterde er doorheen unieke, ambachtelijke sieraden en tijdloze modeaccessoires met een vleugje kunst.
© FREYWILLE
© FREYWILLE
listen

FREYWILLE Place du Grand Sablon 45
1000 Brussel
Belgique

+32 2 502 35 20
brussel@freywille.com
https://shop.freywille.com/be
LinkedIn

listen

Onze Handelsraad Michael Spalek bracht onlangs een bezoekje aan de juwelenboetiek FREYWILLE in Sablon, een van de meest exclusieve buurten in Brussel. 

Met meer dan 45 winkels ter wereld is het bekende Oostenrijkse juwelenmerk FREYWILLE een ware globale speler binnen het luxesegment van de sector. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1951 ontwerpt FREYWILLE geëmailleerde, ambachtelijke sierraden versierd met fijne, decoratieve kunst - de perfecte fusie tussen kunst en ambacht. De meeste werken zijn met de hand gemaakt en combineren massief 24 karaat goud met heldere kleuren om zowel het esthetische uiterlijk als de kwaliteit te verhogen. Er zijn meer dan 80 stappen nodig om één enkel stuk te creëren! 

Achter het succes van elke collectie schuilt een toegewijde groep van kunstenaars, emailleurs en goudsmeden die nauw samenwerken. De originele FREYWILLE-stijl werd ontworpen in de jaren '80 en introduceerde een brandnieuwe stijl van emailleren en emailletechnieken die voor hoge kwaliteit zorgden. De karakteristieke stijl van FREYWILLE ontstond onder de leiding van Simone Grünberger-Wille. Samen met haar man PDG Friedrich-Wille is ze nog steeds betrokken in de dagelijkse werking van het bedrijf. Intussen is het al meer dan 30 jaar geleden dat ze het design vernieuwden, een revolutie binnen de emaille-industrie teweegbrachten en met hun internationale activiteiten begonnen. 

Wenst u meer te weten over het gamma van FREYWILLE? Wil u uzelf een plezier doen of iemand anders verrassen met een speciaal cadeautje? Ontdek de unieke collecties online: https://shop.freywille.com/be.