Inhalt

MED-EL is een en al oor

MED-EL Medical Electronics is wereldleider op het gebied van hooroplossingen die communicatiebarrières helpen doorbreken. De Handelsraad Michael Spalek bracht een bezoekje aan het kantoor van MED-EL in Diegem.

© MED-EL
© MED-EL
listen

Intussen ongeveer 40 jaar geleden brachten de stichters van MED-EL, Dr. Ingeborg en Erwin Hochmair, een revolutie teweeg in de wereld van gehoorsystemen door het allereerste meerkanaals micro-elektronisch cochleair implantaat ter wereld te ontwikkelen.

Het bedrijf biedt een breed gamma aan gehooroplossingen voor de verschillendste types en graden in gehoorverlies, zoals cochleaire implantanten, systemen met elektrische akoestische stimulatie (EAS),  middenoorimplantaten, implanteerbare en niet-implanteerbare beengeleidingssystemen.

Onze Handelsraad Michael Spalek bracht een bezoekje aan het MED-EL-kantoor te Diegem (België) dat verantwoordelijk is voor de Belux-markt Conseiller commercial Michael Spalek a rendu visite à  MED-EL Belux à Diegem (Belgique). Hij werd er hartelijk ontvangen door dhr. Patrick D'Haese, Managing Director, en Mireille Van Rompu, Business Manager voor België.  

MED-EL telt meer dan 2.200 werknemers en 30 kantoren over de hele wereld en helpt personen in niet minder dan dan 124 landen om communicatieproblemen te overwinnen aan de hand van een implanteerbare gehooroplossing van MED-EL.

Wenst u meer te weten over de gehooroplossingen van MED-EL? Ontdek ze op de website: www.medel.com.