Inhalt

12.10.2022: Ontdek de taste of Austria op Marketplace Austria Food 2022 in Wenen

Maak kennis met de Oostenrijkse voedings- en drankensector op 'Marketplace Austria Food 2022' op 12 oktober 2022 in Wenen. Het evenement is volledig gewijd aan de voorstelling van de Oostenrijkse voedings- en drankenindustrie aan een internationaal publiek van inkopers en potentiële zakenpartners. 

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Dit najaar vindt opnieuw Marketplace Austria Food 2022 plaats. Het initiatief gaat uit van de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (Wirtschaftskammer Österreich – WKÖ) en richt zich op inkopers van supermarkten en groothandelaren uit de levensmiddelen- en drankensector. Het evenement geeft geïnteresseerde inkopers de kans om Oostenrijkse fabrikanten uit de levensmiddelen- en drankensector te ontmoeten en nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Op de agenda staan onder meer b2b-meetings in de vorm van één-op-één-gesprekken met Oostenrijkse bedrijven uit de levensmiddelensector en informatieve sessies over de levensmiddelenindustrie in Oostenrijk. 

Wenst u uw horizon te verruimen en nieuwe producten 'made in Austria' te leren kennen en/of uw netwerk aan interessante zakenpartners uit te breiden? Mis dan niet deze kans. Online inschrijven voor "Marktplaats Oostenrijk" is mogelijk tot 30 september 2022.

Het evenement vindt plaats op 12 oktober 2022 in de Oostenrijkse Federale Economische Kamer in Wenen.

Meer informatie over het event, waaronder over de inschrijving, het programma, de online b2b-meetings met andere deelnemende bedrijven en nog veel meer is beschikbaar op de website van het evenement.