Inhalt

04.10.2023: Ontdek de taste of Austria op Marketplace Austria Food 2023 in Wenen

Nieuwsgierig naar de 'taste of Austria'? Maak deel uit van een internationaal publiek van inkopers en potentiële zakenpartners en maak kennis met de Oostenrijkse voedings- en drankensector tijdens het unieke evenement 'Marketplace Austria Food' op 4 oktober 2023 in Wenen.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Zoals ieder jaar organiseert ADVANTAGE AUSTRIA dit jaar opnieuw een editie van Marketplace Austria Food. Het evenement richt zich tot inkopers van supermarkten en groothandelaars uit de levensmiddelen- en drankensector. Geïnteresseerde internationale inkopers krijgen er de kans om Oostenrijkse fabrikanten uit deze sector te ontmoeten en nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Op de agenda staan onder meer b2b-meetings met Oostenrijkse bedrijven uit de levensmiddelensector alsook infosessies over de levensmiddelenindustrie in Oostenrijk.

Wenst u een blik over de landsgrenzen te werpen, nieuwe producten uit Oostenrijk te leren kennen en uw assortiment of uw bestaand netwerk aan zakenpartners uit te breiden? Mis dit evenement dan zeker niet!

Online inschrijven kan tot en met 15 september 2023.

Het event vindt plaats op 4 oktober 2023 in de Oostenrijkse Federale Economische Kamer te Wenen.

Meer informatie over het event, waaronder over de inschrijving, het programma, de online b2b-meetings met andere deelnemende bedrijven en nog veel meer is beschikbaar op de website van het evenement.